Investorviden

23 kursraketter i 2021 udpeget af aktie-eksperterne

Billede
23 kursraketter. Fem interviews. Masser af forudsigelser om aktiemarkedet og et helt nyt aktieår i horisonten. Denne serie på fem interviews stiller skarpt på eksperternes forventningerne til næste år og ikke mindst på, hvilke 23 aktier de forventer vil trække aktiemarkedet i nye rekorder i 2021. Du kan klikke dig videre til eksperternes kursraketter og de fem interviews nederst.
Billede

Af
Christian Kjær

Redaktør, ck@shareholders.dk

Aktieåret 2020 bød på et af de hurtigste fald nogensinde, da coronaen rullede fra madmarkedet i Wuhan ind over aktiemarkederne i hele af verden.

Således sendte corona-pandemien de globale aktiemarkeder ned med en sjælden hast, og de danske aktier blev banket ned med 31 procent fra toppen den 20. februar til bunden den 16. marts.

Blev vi så klogere undervejs? Ja, for vi opdagede, at de måder vi hidtil har gjort tingene på, ikke har været de smarteste, siger tech-investor Mads Christiansen i interviewet med ham, som du kan klikke dig ind på lige her.

Mads Christiansen: "Disse fem aktier stiger mindst 50 procent"

Har vi for eksempel alle stadig brug for en bil, når vi kan sidde derhjemme og arbejde? Har virksomhederne stadig brug for lige så mange kvadratmeter, når medarbejderne kan sidde hjemme? Corona har blot sat yderligere fart på digitaliseringen, mener Mads Christiansen, der også peger på fem aktier, han forventer, vil stige med mindst 50 procent i løbet af 2021.

Om ikke andet blev aktiemarkedet hurtigt klogere. Mens det så allermest dramatisk ud i marts og eksperterne havde travlt med at debattere, hvorvidt kurverne på aktiemarkedet nu ville tage form af et W et U eller ligefrem et L, gjorde aktierne stærkt comeback og svaret blev et V.

Læs også: "Flodbølge af penge på vej ind i disse aktier"

For det danske marked stoppede euforien end ikke her. I skrivende stund er det ledende danske C25-indeks oppe med knap 34 procent, mens verdensindekset er i plus med cirka 13 procent.

Hvad så nu, spørger vi eksperterne i de interviews, du kan finde links til herunder. Kan det danske aktieindeks, trukket af den grønne bølge samt sundhedsaktierne, fortsat slå det globale aktiemarked?

Ja, siger Tue Østergaard fra H.C. Andersen Capital i interviewet med ham, for det danske aktiemarked ligner ikke resten af Europas aktiemarkeder.

Nej, siger John Stihøj fra Aktieinfo i interviewet med ham, for det danske indeks er foran vognen og i all time high.

Vurder selv i de fem interviews, som du alle klikker dig videre til herunder. Interviews, hvor eksperterne redegør for, hvorfor de mener, aktiemarkederne skal længere op og hvilke aktier der vil trække aktiemarkedet endnu længere op næste år.

Se alle eksperternes kursraketter og forudsigelser her:

John Stihøj: "Aktierne skal op - men her er faresignalet"

Mads Christiansen: "Disse fem aktier stiger mindst 50 procent"

Ole Søeberg: "Der er ingen grænse for den aktie"

Tue Østergaard: "Vestas bliver en kursraket og aktierne stiger i 2021"

Jens Jørgen Rasmussen: "Flodbølge af penge på vej ind i disse aktier"