Dansk Aktionærforenings bestyrelse

Cand.Merc.Jur. Mette Reissmann (formand)
Erhvervsjurist og kendt fra blandt andet TV-programmet Luksusfælden og for sit utrættelige arbejde med at sætte forbrugerens interesse i centrum, når det handler om penge og opsparing. Mette har et stærkt politisk netværk og har blandt andet været medstifter af bevægelsen Kvindeøkonomien. Desuden har Mette siddet som medlem af Realkreditankenævnet, Forbrugerklagenævnet og Pengeinstitutankenævnet og været klummeskribent på Penge & Privatøkonomi.

Journalist Torsten Stiig Jansen (næstformand)
Partner i LEAD Agency siden 2013. Arbejder med PR og politisk interessevaretagelse for en lang række danske og internationale virksomheder som eksempelvis Lockheed Martin, Facebook, Vestas, Tesla og Roche. Tidligere ministerråd på den danske ambassade i Washington DC. Mangeårig journalist i DR, hvor han både var USA-korrespondent, udlandschef og studievært på TV-Avisen. Født 1963

Bodil Johanne Gantzel
Journalist, radio- og podcastvært med forkærlighed for finans-, økonomi og investeringsstof. Bodil har tidligere været Partner og PR- konsulent for PR Konsortiet, Roskilde, samt tidligere bestyrelsesmedlem for ung økonomiforeningen.

Cand.merc. Elisabeth von Staffeldt
Cand.merc. EMF (økonomisk markedsføring). Direktør i Comfort Housing ApS, boligudlejning og administration. Har tidligere været direktør for marketingbureau og forlag samt marketing- og kommunikationschef i ejendomsinvesteringsvirksomhed. Næstformand i DAF Nordsjælland og tidligere 10-årigt medlem samt næstformand for Dansk Aktionærforenings repræsentantskab. Født i 1978.

Gitte Jürgens
Gitte har 20 års erfaring inden for ledelse og virksomhedsdrift i et internationalt miljø, hvor hun har arbejdet med strategisk og finansiel forretningsudvikling. Hun har desuden erfaringer fra bestyrelser blandt andet under en børsnotering på 40 MDKK

Iværksætter og virksomhedskonsulent Inger Kehlet
Inger Kehlet er tidligere ejer af og direktør i mellemstor virksomhed. Arbejder som virksomhedskonsulent med egen kundeportefølje samt i Early Warning - under Erhvervsstyrelsen. Arbejder sideløbende med investeringer af egne midler, og som medlem af bestyrelsen i KONCENTON, Metropol III A/S. Er Domsmand. Medlem af Dansk Aktionærforening siden 2011, medlem af en lokalbestyrelse, tovholder for en aktieklub, i en periode næstformand for repræsentantskabet og medlem af nomineringsudvalget.

Johan Winther Rasmussen
Finans-, transport-, landbrugsrådgivning- og erhvervsmæglersektoren. 17 år som adm. Direktør. Formand for DAF Midt/Vest, samt næstformand i DAF´s repræsentantskab. Har været medlem DAF i mere end 15 år.

Cand.Scient.Pol John Christensen (Formand for lokalforeningerne)
John har mange års erfaring fra Dansk Aktionærforening, hvor han både er formand for DAF Sydvest samt medlem af nomineringsudvalget og repræsentantskabet. John har flere chefstillinger bag sig, og har kompetencer bl.a. indenfor ledelse, strategi, analyse, drift, organisationsudvikling og økonomi.

Cand.Merc.Aud Morten Bang
Morten Bang er mangeårig medlem og ildsjæl i Dansk Aktionærforening hvor han blandt andet har arbejdet for at vække interessen for investering blandt Danmarks unge. I dag er han ejer af Morten Bang Invest Aps hvor han holder foredrag og rådgivning og administrerer sine ejendomsinvesteringer.

Niels Tovgaard (formand for repræsentantskabet)
Niels er mangeårigt medlem og ildsjæl i Dansk Aktionærforening og tidligere skolekonsulent, IT-chef, direktør i Tovgaard & Raahede og selvstændig konsulent.
Udover at være formand i repræsentantskabet, er Niels medlem af Lokalforeningsudvalget, formand for nomineringsudvalget og formand for DAF Fyns lokalbestyrelse.
Niels har kompetencer indenfor investering, IT, digitalisering, organisation og ledelse.