Dansk Aktionærforenings bestyrelse

Iværksætter og virksomhedskonsulent Inger Kehlet (formand)
Inger Kehlet er tidligere ejer af og direktør i mellemstor virksomhed. Arbejder som virksomhedskonsulent med egen kundeportefølje samt i Early Warning - under Erhvervsstyrelsen. Arbejder sideløbende med investeringer af egne midler, og som medlem af bestyrelsen i KONCENTON, Metropol III A/S. Er Domsmand. Medlem af Dansk Aktionærforening siden 2011, medlem af en lokalbestyrelse, tovholder for en aktieklub, i en periode næstformand for repræsentantskabet og medlem af nomineringsudvalget.

Johan Winther Rasmussen (næstformand)
Finans-, transport-, landbrugsrådgivning- og erhvervsmæglersektoren. 17 år som adm. Direktør. Formand for DAF Midt/Vest, samt næstformand i DAF´s repræsentantskab. Har været medlem DAF i mere end 15 år.

Gitte Jürgens
Gitte har 20 års erfaring inden for ledelse og virksomhedsdrift i et internationalt miljø, hvor hun har arbejdet med strategisk og finansiel forretningsudvikling. Hun har desuden erfaringer fra bestyrelser blandt andet under en børsnotering på 40 MDKK

Klaus Jørgen Sørensen
Solid erfaring vedr. økonomistyring, selskabsmæssige- og regnskabsmæssige forhold, finansielle forhold, bestyrelsesarbejde, fundraising og foreningsarbejde.

Cand.Merc.Jur. Mette Reissmann
Erhvervsjurist og kendt fra blandt andet TV-programmet Luksusfælden og for sit utrættelige arbejde med at sætte forbrugerens interesse i centrum, når det handler om penge og opsparing. Mette har et stærkt politisk netværk og har blandt andet været medstifter af bevægelsen Kvindeøkonomien. Desuden har Mette siddet som medlem af Realkreditankenævnet, Forbrugerklagenævnet og Pengeinstitutankenævnet og været klummeskribent på Penge & Privatøkonomi.

Cand.Merc.Aud Morten Bang
Morten Bang er mangeårig medlem og ildsjæl i Dansk Aktionærforening hvor han blandt andet har arbejdet for at vække interessen for investering blandt Danmarks unge. I dag er han ejer af Morten Bang Invest Aps hvor han holder foredrag og rådgivning og administrerer sine ejendomsinvesteringer.

Niclas Tylvad Christensen
Nysgerrig analytiker hos kapitalfonden Kosto Invest i Aalborg. BCs i økonomi & erhvervsøkonomi fra Aalborg universitet.

Peter Ejdesgaard Jeppesen

Palle Thomsen (formand for repræsentantskabet)
Stor erfaring fra ledelse af forskellige foreninger, såvel direktions som bestyrelsesniveau. Bestyrelseserfaring fra nationale og internationale virksomheder og organisationer.

Kim Madsen (formand for LFU)
Erfaring inden for markedsanalyse, softwareudvikling, specifikation af IT-systemer, økonomi og budgettering, organisation, undervisning & frivilligt arbejde.