Dansk Aktionærforenings bestyrelse

En del selskaber, her i blandt de fleste danske banker, har i år valgt at aflyse planlagte udbytter og tilbagekøbsprogrammer. Vi er blevet spurgt om, hvad de private investorers holdning er til dette, og hvad vi som private aktionærer synes om, at statens seneste store krisepakke også indeholder et krav om udbyttestop til de selskaber, der vælger at takke ja til at modtage krisestøtte?

Cand. Merc/MBA degree in finance. Ole Søeberg (formand)
Ole Søeberg er tidligere chef for investeringer i Skagen Fondene, hvor han også var forvalter for den aktivt forvaltede aktiefond Skagen Vekst.

Før ansættelsen hos Skagen Fondene arbejdede Ole Søeberg som chef for investor relations i Tryg og TDC og med investering og formuepleje hos Carnegie og Alfred Berg. Desuden var han i 1980'erne med til at etablere det uafhængige analyseselskab Dansk Aktie Analyse.

Journalist Torsten Stiig Jansen (næstformand)
Partner i LEAD Agency siden 2013. Arbejder med PR og politisk interessevaretagelse for en lang række danske og internationale virksomheder som eksempelvis Lockheed Martin, Facebook, Vestas, Tesla og Roche. Tidligere ministerråd på den danske ambassade i Washington DC. Mangeårig journalist i DR, hvor han både var USA-korrespondent, udlandschef og studievært på TV-Avisen. Født 1963

Iværksætter og virksomhedskonsulent Inger Kehlet
Inger Kehlet er tidligere ejer af og direktør i mellemstor virksomhed. Arbejder som virksomhedskonsulent med egen kundeportefølje samt i Early Warning - under Erhvervsstyrelsen. Arbejder sideløbende med investeringer af egne midler, og som medlem af bestyrelsen i KONCENTON, Metropol III A/S. Er Domsmand.

Medlem af Dansk Aktionærforening siden 2011, medlem af en lokalbestyrelse, tovholder for en aktieklub, i en periode næstformand for repræsentantskabet og medlem af nomineringsudvalget.

Cand.merc. Christian Mørk Lauridsen
Cand.merc i Innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School. Har arbejdet med forretningsudvikling af investeringstjenester og ledelse i den finansielle sektor i ni år i E-Trade Bank, Saxo Privatbank og Euroinvestor. Tidligere Country Manager og leder af E-Trade Bank i Danmark. Har i tillæg otte års erfaring med bestyrelsesarbejde i privat forening. Er i dag senior commercial manager med ansvar for strategi og forretningsudvikling i YouSee Mobil. Født 1979.

Cand.merc. Elisabeth von Staffeldt
Cand.merc. EMF (økonomisk markedsføring). Direktør i Comfort Housing ApS, boligudlejning og administration. Har tidligere været direktør for marketingbureau og forlag samt marketing- og kommunikationschef i ejendomsinvesteringsvirksomhed. Næstformand i DAF Nordsjælland og tidligere 10-årigt medlem samt næstformand for Dansk Aktionærforenings repræsentantskab. Født i 1978.

Bodil Johanne Gantzel
Journalist, radio- og podcastvært med forkærlighed for finans-, økonomi og investeringsstof. Bodil har tidligere været Partner og PR- konsulent for PR Konsortiet, Roskilde, samt tidligere bestyrelsesmedlem for ung økonomiforeningen.

Johan Winther Rasmussen
Finans-, transport-, landbrugsrådgivning- og erhvervsmæglersektoren. 17 år som adm. Direktør. Formand for DAF Midt/Vest, samt næstformand i DAF´s repræsentantskab. Har været medlem DAF i mere end 15 år.