Velkommen til InvestorDagen i 2019

 

 

 

Programmet er nu online, læs mere og hent det her>>

 

 

 

Kom til sommerens største investor-event, InvestorDagen i Aarhus d. 11. juni 2019 kl. 10-18.

 

Mød mere end 20 forskellige børsnoterede selskaber og investeringsrådgivere, og deltag i workshops om bl.a. bæredygtighed og investeringsstrategi. Husk det er gratis at deltage for medlemmer, og du kan endda invitere to gæster med. Men antallet af pladser er begrænset, så skynd dig at tilmelde dig her.

 

InvestorDagen er din mulighed for at komme helt tæt på selskaberne og for at få inspiration og viden om, hvordan du plejer din egen aktieportefølje.

 

Vi præsenterer et solidt program med gæstetalere, topchefer og analytikere, der alle kan give dig masser af ny viden, deres bud på de bedste investeringer, udviklingen på aktiemarkederne og meget mere. Mød blandt andre John Stihøj (Aktieinfo),  Michael Friis Jørgensen (Alm. Brand), Bavarian Nordic, Danske Bank, Nordnet, Schouw & Co. og Foreningen OW Bunker Investor.

 

Oplev også en af de mest respekterede og inspirerende cheføkonomer i verden, danskeren Torsten Sløk, der er leder af Deutsche Bank Securities' internationale analyseafdeling i New York. Oplægget og det efterfølgende interview foregår via videolink.

 

 

Tilmeld dig InvestorDagen i Aarhus her >>

 

Program

Spor 1

 

 

Kl. 10.30
Velkomst v. Lokalforeningsformand Torben Udsen og Direktør Mikael Bak
 
Kl. 11.00-11.50
Tendenser i det danske investeringsmarked – sådan sparer du penge på dine penge. 
Gør-det-selv-banking som et alternativ til de traditionelle banker – få tips og tendenser, og hør hvordan du selv kan blive en bedre aktiv investor.
v/ Anne Buchardt, Landechef, Nordnet Danmark
 

Udvikling af førende danske virksomheder gennem langsigtet og aktivt ejerskab.
Børsnoterede Schouw & Co. ejer seks meget forskellige virksomheder. Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen fortæller om, hvordan det aarhusianske industrikonglomerat har opbygge en global virksomhed med 60 fabrikker i 29 lande og en omsætning på 20 mia. kr.

v/Jens Bjerg Sørensen, Adm. direktør

 

 

 

Kl. 12.05-13.20

Den økonomiske udvikling og aktiemarkedet - Hvor er vi på vej hen?

Demetra tilbyder uvildig finansiel rådgivning med stor vægt på analyser og indsigt i markedsudviklingen. Kom og hør chefstrateg Svend Jørgen Jensen give sit bud på, hvor aktiemarkedet er på vej hen netop nu? Er det tid til at sælge eller købe, eller måske tid til at du får taget et kig på din egen investeringsstrategi?

v/Svend Jørgen Jensen, Chefstrateg

 

5 aktietips til sommeren

Aktieanalytiker fra Aktieinfo John Stihøj kigger på tendenser i markedet, og giver sit bud på sommerens hotteste aktier

v/John Stihøj, Aktieanalytiker
 

Unlocking the power of the immune system

Bavarian Nordic har haft medvind på fondsbørsen i maj måned. Kom og hør Vice President, Rolf Sørensen fortælle om selskabets unikke position indenfor vaccineteknologi, og om de aktuelle muligheder som selskabet står overfor med en forventet produktgodkendelse i USA senere i år.

v/Rolf Sørensen, Vice President

 

 

 

Kl. 13.35-14.50

Få en introduktion til en helt ny handelsplatform, der vil tilbyde Danmarks formentlig billigste investeringsforeninger uden kurtage og depotgebyrer.

Kom og hør hvordan du selv sammensætter en professionel portefølje til super lave omkostninger. Fundmarket.dk er en ny handelsplatform for investeringsforeninger. Optimal Invests 6 nye fonde handles på platformen uden kurtage og depotgebyrer. Det er let og enkelt selv at sammensætte en portefølje, hvor du formentlig vil opnå endnu lavere omkostninger/gebyrer end du har i dag. Der er mulighed for stor risikospredning på tværs af lande/aktivklasser og herved kan du skabe betydelige mere stabile afkast.

v/Jesper Ihlemann, Partner og Head of Sales, IR & Marketing

 

 

Den digitale platform Sparindex.dk gør det nemt at investere i index-afdelinger.
Få en unik introduktion til Sparindex, der er en af Danmarks største udbydere af børsnoterede index-fonde. Hør hvordan en digital handelsplatform gør det nemt og enkelt at udvælge og handle index-investeringer, som er et populært alternativ til almindelige aktier.

v/Jeppe Løgstrup Nordahl Jensen, Analytiker

 

 

 

Kl. 15.05-16.20

Investeringsstrategi til perioder med politisk risiko
Investerings-strateg Lars Skovgaard Andersen fra Danske Bank sætter fokus på de politiske risici og effekterne på global økonomi, og han giver sit bud på, hvad det skal betyde for din investeringsstrategi netop nu!

v/Lars Skovgaard Andersen, Senior Investment Strategist

 

Kunstig Intelligens

Få et bud på hvordan kunstig intelligens kan påvirke aktiemarkedet og dine investeringer i fremtingen. Michael Friis Jørgensen, chef aktieanalytiker i Alm. Brand giver sit bud.

v/Michael Friis Jørgensen, Chef aktieanalytiker

 

Er vi på vej mod en recession i USA?

Direkte fra New York byder vi velkommen til Torsten Sløk, en af de højst placerede danskere i den internationale finansverden, der giver sit bud på, om USA er på vej mod en recession, og hvordan vi kan forvente os at aktiemarkedet udvikler sig i de næste 6-12 måneder. Gå ikke glip af dette unikke indlæg, hvor finanseksperten fra The Big Apple stiller op for de private investorer samlet i Aarhus, verdens mindste storby. 

v/Torsten Sløk, Cheføkonom 

 

Spor 2

 

 

Kl. 11.25-12.10
 
Bæredygtighed som del af dine investeringsbeslutninger?

Flere og flere aktionærer tager selskabernes arbejde med klima, socialt ansvar og governance til indtægt, når de investerer. Nasdaq fortæller om Fondsbørsens tilgang til ESG og arbejdet med at sikre åbenhed og information mellem noterede selskaber og investorer.

Præsentationen vil lægge op til en diskussion, hvor tilhørernes indspark er det centrale.

 

 

 

Kl. 12.20-13.35

Få en introduktion til en helt ny handelsplatform, der vil tilbyde Danmarks formentlig billigste investeringsforeninger uden kurtage og depotgebyrer.

Kom og hør hvordan du selv sammensætter en professionel portefølje til super lave omkostninger. Fundmarket.dk er en ny handelsplatform for investeringsforeninger. Optimal Invests 6 nye fonde handles på platformen uden kurtage og depotgebyrer. Det er let og enkelt selv at sammensætte en portefølje, hvor du formentlig vil opnå endnu lavere omkostninger/gebyrer end du har i dag. Der er mulighed for stor risikospredning på tværs af lande/aktivklasser og herved kan du skabe betydelige mere stabile afkast.

v/Jesper Ihlemann, Partner og Head of Sales, IR & Marketing

 

Vil du eje en bid af MenuPay?

Emissionsaktuelle MenuPay (tidl. MenuCard) er en App-baseret teknologi-platform, der driver Danmarks største restaurantprogram for virksomheder og deres medarbejdere.

MenuPay har været børsnoteret siden starten af 2017. I 2019 slog væksten rekorder og break-even er indenfor rækkevidde. For at accelerere væksten yderligere udbydes der nye aktier i MenuPay til en samlet værdi af 16,4mDKK og 68% af de nye aktier er allerede fortegnet. Kom og hør mere når Adm. Direktør Kim Lykke Sommer præsenterer.

v/Kim Lykke Sommer, Adm. Direktør

 

Saniona står foran sine største milepæle i selskabets historie

Mød Biotekselskabet, der fokuserer på udvikling af lægemidler til behandling af spiseforstyrrelser og sygdomme i centralnervesystemet. Med lancering af det første lægemiddel til næste år, og et internt program på vej mod afgørende fase 2/3 studier står selskabet nu foran de hidtil største milepæle.

v/Thomas Feldthus, CFO

 

 

 

Kl. 13.45-14.30

Vælger du de aktietyper der passer til din strategi?

Få overblik over de forskellige aktietyper, og om de passer til dig. Oplægget er for alle. Både begynderen der vil have indsigt, og den erfarne investor, der vil have ny inspiration til sin aktiestrategi

v/Torben Udsen, underviser på InvestorSkolen og aktieanalytiker

 

 

 

Kl. 14.40-15.30

Få 8,5 % i årligt afkast, når du investerer i vin.

Investering i vin kombinerer høje afkast med lav risiko. Vin gav i 2018 et rekordafkast på 14,5 % og har givet 8,5 % i gennemsnitligt årligt afkast de seneste 15 år. Men hvorfor er vin et seriøst alternativ til de klassiske investeringer, hvordan kommer du selv i gang og hvad skal du være opmærksom på? Dette og meget mere vil direktør i Rare Wine Invest, Anders Børsen, gøre dig klogere på i dette oplæg. Hvis både vin og investering har din interesse, vil du ikke gå glip af dette. 

v/Jesper Markman, Investeringschef

 

Fremskridt i gruppesøgsmål om OW Bunker.
I 2014 blev OW Bunker Danmarks hurtigste konkurs på fondsbørsen. Siden har Foreningen OW Bunker sammen med Dansk Aktionærforening arbejdet for at hjælpe de private investorer, der kom i klemme. Nu har foreningen fået fri proces til en retssag, og i disse uger samler man så mange tilmeldinger fra de berørte investorer som muligt til sagen. Hør mere om hele OW-bunker sagen, og find ud af, hvilke investorer der kan være med og hvordan man tilmelder sig? Formand Morten Schwartz Nielsen fortæller og svarer på spørgsmål.

v/Morten Schwartz Nielsen, Formand

 

 

 

Kl. 18.00-21.00

Vil du med back to basics?

Med InvestorDagens afslutning, åbner dørene til dette halvårs sidste introduktionskursus ”Ny på Aktiemarkedet”. 

Kurset er for alle, der vil i gang med at investere, og giver en grundlæggende introduktion til, hvordan man kommer i gang med at købe aktier og et bud på hvilke redskaber, man kan bruge til at udvælge sine aktier.

Kurset bliver afholdt kl. 18.00-21.00 og billetten giver adgang til både kursus og InvestorDagen

 

OBS kurset er et tilkøb  

Læs mere og tilmeld dig kurset her >> 

 

 


 
 

 

 

MØD BLANDT ANDRE:

 

 

GENOPLEV ØRESUNDSDAGEN 2019

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2018

I KOLDING

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2018

I KØBENHAVN (EFTERÅR)

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2018

I AARHUS


GENOPLEV INVESTORDAGEN 2018

I KØBENHAVN (FORÅR)

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2017

I VEJLE

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2017

I KØBENHAVN (EFTERÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2017

I AARHUS

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2017

I KØBENHAVN (FORÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2016

I ODENSE

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2016

I KØBENHAVN (EFTERÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2016

I ÅRHUS 

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2016

I KØBENHAVN (FORÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2015 I KOLDING

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2015
I KØBENHAVN (EFTERÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2015
I AARHUS

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2015
I KØBENHAVN (FORÅR)

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2014
I KOLDING

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2014
I AALBORG

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2014
I KØBENHAVN

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2014
I AARHUS

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2013
I AALBORG

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2013
I KØBENHAVN

 

GENOPLEV INVESTORDAGEN 2013
I AARHUS


ARRANGØR 

InvestorDagen arrangeres af:


TENISK PARTNER