InvestorUgen - Danmarks første online og offline investeringsfestival

 

 

I Dansk Aktionærforening arbejder vi hver dag for en stærkere investorkultur i Danmark, til gavn for de private investorer, virksomhederne og Danmark som helhed. Derfor inviterer vi nu dig med til InvestorUgen 2020 - Danmarks første hybrid investeringsfestival, med arrangementer, talks, debatter både online og offline. Skal du også med?

 

At få det bedste ud af en skidt situation

I marts lukkede landet som bekendt ned, og det betød at vi alle måtte finde nye måder at samles på. Det har givet plads til at Dansk Aktionærforening i samarbejde med en lang række partnere i uge 46 2020 for første gang kan præsentere InvestorUgen.

 

Situationer og retningslinjer ændrer sig ofte, derfor er størstedelen af årets program også online, så du kan følge med hjemmefra, fra feriehuset eller måske kantinen under frokostpausen. Vi har dog også arrangementer over hele landet alle selvfølgelig under streng hensyn til sundhedsmyndighedernes retningslinjer, du kan læse mere om hvilke forbehold vi tager ifbm. COVID-19 her.

 

 

Hvad skal jeg gøre for at komme med?

 

Vi arbejder stadig på at få deltager og tilmelding klar, så følg med på siden her, i Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, eller klik på linket herunder, så får du besked så snart vi åbner.

 

Tilmeld mig mere information om InvestorUgen 2020

 

 

Program

 

Vi er i fuld gang med at sammensætte et program, i år sætter vi fokus på følgende emner:

  • Vækstdrømme
  • Øresundsdagen
  • Investorkultur og aktionærdemokrati
  • Bæredygtigt afkast
  • Køn og kapital

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i uge 46, d. 10.-14. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal din virksomhed være partner eller sponsor på InvestorUgen?

Kontakt os for mere info

 

Se præsentationer fra tidligere InvestorDage


ARRANGØR 

InvestorDagen arrangeres af: