Om foreningen

Danmarks største rabatportal til medlemmerne

Billede
Vi giver dig adgang til over 2.800 rabataftaler, og det koster dig ikke ekstra, blot du har et medlemskab af Dansk Aktionærforening, kan du tilmelde dig gratis.

Dansk Aktionærforening har indgået et samarbejde med Visma/LogBuy. Derfor har du som medlem adgang til Visma/LogBuy, en favorabel rabatportal, hvor du kan spare penge på elektronik, rejser, restaurantbesøg, tøj, boligtilbehør og meget mere!

Bruger du rabatportalen aktivt, så er der store besparelser at hente og mange penge at spare i løbet af et år på alt til f.eks. huset, haven, familien og fritiden.

Se med egne øjne de mere end 2.800 rabataftaler portalen/app'en kan tilbyde. Du finder så bredt et udvalg af rabatter, at der helt sikkert er meget at komme efter for alle typer af medlemmer. Du kan fx spare 50% på maling, 40% på smykker og 25% på kendte forlystelser for hele familien.

TILMELD DIG NU

Du skal være medlem af Dansk Aktionærforening og logget ind for at tilmelde dig rabatportalen, og som medlem kan du nemt tilmelde dig rabatportalen via: 

1, Tryk på linket www.shareholders.dk/tilmeldfordelsklub.

2, Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail fra Visma/Logbuy, hvor du blot skal...

3, Tryk på linket "Aktivere din profil" i modtaget mail, som bliver sendt til dig, og... 

4, Vælg et password og hvilken by, du ønsker at se rabataftalerne for.

Remote video URL
Billede

Tag dine rabatter med dig på farten
Husk at downloade ”Visma LogBuy” app'en via App Store eller Google Play ligesom 180.000 andre brugere. Så har du altid dit rabatkort med dig, og du kan finde alle rabatterne i nærheden af dig.

Billede

Hent app'en her

Er du ikke medlem af Dansk Aktionærforening endnu?
Klik på på BLIV MEDLEM for at opnå alle medlemsfordele og adgang til rabatportalen!

Er du allerede tilmeldt Dansk Aktionærforening/Visma LogBuy rabatportal?
Kan du logge ind her!