Billede
Christian Kjær
Redaktør, ck@shareholders.dk
Nyhed

Største pensioner nogensinde

To tredjedele af de 25-årige sparer op til pension, og så har danskernes samlede opsparinger til pension sat rekord. Skellet mellem kvinders og mænds opsparinger til alderdommen er til gengæld blevet større.
11. oktober 2021
Interview

Giver indekset baghjul – og køber ny aktie

Valueinvestor Per Juul har solgt dansk darling-aktie, og det var ikke nemt, slår han fast. Samtidig har han købt dominerende selskab inden for microchips. Markedet gav han baghjul i tredje kvartal.
08. oktober 2021
Markedskommentar

Strateger: Køb defensive aktier

September levede op til sit ry som en af de måneder, der historisk har leveret lave afkast. Uroen fortsætter, vurderer aktiestrateger og anbefaler at købe defensive aktier fremfor cykliske.
01. oktober 2021
Nyhed

Ingen Re-Match på børsen

Der bliver alligevel ikke mulighed for at spille med eller mod aktierne i Re-Match på Københavns Fondsbørs. Selskabet udskyder notering.
29. september 2021
Perspektiv

Strateg: Køb noget andet end danske aktier

Investerer du kun i danske aktier, har du formentlig fået gode afkast i år. Til gengæld er du gået glip af tech-selskabernes lange optur, og måske misser du også den næste store trend, påpeger chefstrateg.
28. september 2021
Investorviden

Advarer om krypto: Du risikerer din opsparing

Forbrugerne skal passe på investeringer i kryptoaktiver som Bitcoins, fordi produkterne er uregulerede. Derfor har forbrugerne heller ingen særlig beskyttelse og risikerer at miste deres opsparing, advarer Finans...
28. september 2021