Perspektiv

Fyldt med analyser, fri streaming og rabatklub: Se dine medlemsfordele her

Billede
Billede

Af
Mikael Bak

Direktør i Dansk Aktionærforening

Bliv medlem

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.

Sommerens udgave af Aktionæren er fyldt op med analyser og artikler om aktier og investering.

Måske har du købt magasinet i en af de mange kiosker, der nu sælger Aktionæren. Eller du har fået magasinet sendt direkte til din postkasse. Som medlem slipper du nemlig for en tur i kiosken og sparer 80 kroner. Samtidig får du andre fordele, herunder:

Alt sammen nye medlemsfordele, som vi har introduceret i det seneste halve år, og som du kan læse om på shareholders.dk

Og så er der også fordelen ved at være en del af et fællesskab, der arbejder for en sag: At vi sammen kæmper for bedre vilkår og mere uddannelse til investorerne. Når vi møder op på generalforsamlingerne, og når vi forsøger at påvirke debatten i samfundet, så investorernes stemme bliver hørt.

Vi tror på, at du som individuel investor selv kan og skal vurdere, hvad du mener, er ordentligt og meningsfyldt. Og at vi kan gøre en kæmpe forskel, hvis vi alle tager stilling. Vi forsøger at få politikerne til at forstå, at økonomisk ansvarlighed hos den enkelte ikke er i modstrid med ønsket om et bedre samfund. Tværtimod.

På Folkemødet på Bornholm stod vi sammen med Nørrebro Teater på den officielle scene både fredag og lørdag aften med DJ-settet, ”Fattigrøvsklubben”. Her var temaet sange om penge og ulighed. Desuden stod vi i spidsen for en debat i finansteltet, som handlede om, hvordan vi kan tale om penge og investering på en mindre fordomsfuld måde for at få flere med ombord.

SE BILLEDERNE: Dansk Aktionærforening på Folkemødet

Det utraditionelle partnerskab med Nørrebro Teater er et eksempel på, at foreningen er med til at åbne samfundets øjne for, at opsparing og investering kan bidrage til et bedre Danmark.

Så når du har læst de mange gode analyser og artikler, kan du trygt holde ferie og vide, at du også er med til at gøre en forskel som en del af hele Danmarks investeringsfællesskab.

God sommer.

Bliv medlem.