InvestorSkolen

Gratis online undervisning til alle medlemmer

Billede
InvestorSkolen er nu online og gratis for alle medlemmer.

Besøg vores online InvestorSkole - gratis for medlemmerne.

At få kompetent undervisning om investering er ikke altid let. Det kan være meget dyrt. Nogle udbydere tager helt op til til 10.000 kroner for et kursusforløb. Andre gange er underviseren måske betalt af en bank eller en handelsplatform og er derfor ikke uafhængig.

I Dansk Aktionærforening har du i mange år kunne gå på vores InvestorSkole der har tilbudt fysiske kurser, og under coronaen har vi også udbudt online kurser til fornuftige priser.

For at sikre at både nye og erfarne medlemmer styrker deres viden og erfaring med investering, har vi besluttet, at vi fremover tilbyder gratis online undervisning som en del af dit medlemskab af foreningen.

Bliv medlem nu

Det er et banebrydende nyt tilbud, og det kommer frit oven i alle de andre fordele du har hos os, inklusiv vores aktiemagasiner, nyhedsbreve, events og meget andet.

Vi har samlet i alt 8 kurser med 18 moduler til dig, som ligger klar, så du kan gå i gang allerede i dag. Kurserne er optaget med vores mest erfarne undervisere, og på alle vores begynderkurser vil du få tjek-spørgsmål efter hvert modul, så du kan se, om du har forstået budskaberne.

Besøg vores online InvestorSkole nu - gratis for medlemmer at se kurserne.

I løbet af foråret vil vi udkomme med flere kursusforløb, nye temaer, og vi vil også optage online Masterclass-udsendelser, hvor øvede investorer kan høre eksperterne forklare de nogle af de mere komplicerede emner.

Vil du gerne have suppleret online kurserne med fysisk undervisning og mødet med andre investorer, så fortvivl ikke. For vi vil nemlig både tilbyde lokale uddannelsesaftener i en af vores mange lokalforeninger, ligesom vi også vil udbyde blandt andet InvestorAkademiet med fire undervisningsafterne som fysisk kurser.  
 
Skynd dig ind og find et kursus, der passer til dit niveau. Der er undervisning for både begyndere, let-øvede og Prøv det, og send os altid gerne dit feedback og dine eventuelle ønsker til fremtidige kurser, undervisere eller andre ideer du har. Uddannelse og viden er en af de vigtigste faktorer for, at du får langsigtet succes som investor.
 
Du kan se alle kurserne, når det passer dig på Investorskolen med dit medlemslogin.

Besøg vores online InvestorSkole - gratis for medlemmerne.