Billede
Maxim Manturov
chefanalytiker, Freedom Finance Europe

Maxim Manturov er chefanalytiker hos Freedom Finance Europe, der står bag investeringsplatformen Freedom24. Han skriver klummer hos Shareholders.dk med fokus på aktiemarkedet.

Klumme

4 grønne aktier med stort potentiale

Det har været lidt af en udfordring at være grøn investor i år. Efter massiv grøn vækst i 2021, hvor alt fra elbiler til solpaneler og vindmøller nærmest bare steg og steg, har energikrisen ramt den grønne bølge hårdt.
18. november 2022
Klumme

Chefanalytiker: Overvej råvarer i din portefølje

Investorer kan se ind i et årti hvor Kina vil tage hovedfokus på de finansielle markeder, og få dollarens status som reservevaluta til at vakle, mens råvarer som guld og metaller kan få en langt større rolle end de har h...
26. april 2022
Klumme

Rejseaktier med fart på i 2022

På bagkant af pandemien forventes efterspørgslen på rejser at nå et rekordhøjt niveau i år. Chefanalytiker gennemgår herunder en række rejserelaterede aktier, han mener er værd at satse på i takt med genåbningerne.
11. februar 2022
Klumme

Tre bud på investeringer i rumfart

Rumfartssektoren har udviklet sig med ekspresfart i de senere år. industrien er stadig ny, markedet er endnu ikke modent og risikoen høj. Til gengæld har luft- og rumfartsrelaterede virksomheder et enormt vækstpotentiale...
23. november 2021