Nyhed

Ingen Re-Match på børsen

Billede
Der bliver alligevel ikke mulighed for at spille med eller mod aktierne i Re-Match på Københavns Fondsbørs. Selskabet udskyder notering.
Billede

Af
Christian Kjær

Redaktør, ck@shareholders.dk

Kunstgræs giver mulighed for at dyrke sport nærmest hvor som helst og i ubegrænset omfang. Sådan har det lydt på det seneste fra selskabet Re-Match, der genbruger fodboldbaner af kunstgræs.

For investorerne på Københavns Fondsbørs bliver der dog ingen mulighed for hverken at spille med eller mod aktierne i Re-Match.

Få aktietips hver uge - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Selskabet udskyder nemlig sin børsnotering.

”Re-Match udskyder børsnotering på Nasdaq First North Premier Growth Market Copenhagen på grund af markedsuro,” lyder det i en kort meddelelse på selskabets hjemmeside.

Formand: Volatilt VIX-indeks udskyder notering
Der bliver således ingen genbrugte kunstgræsbaner på Københavns Fondsbørs i denne omgang.

“På trods af stor opbakning fra vigtige investorer er der for meget usikkerhed på markedet til at gennemføre selskabets og de eksisterende aktieholderes ønske om at få børsnoteringen igennem,” skriver bestyrelsesformand i Re-Match Laurits Mathias Bach Sørensen ifølge Børsen i en meddelelse, og han uddyber overfor avisen, at Re-Match specifikt har kigget på VIX-indekset.

"Vi forholder os til den situation, vi har været i i forbindelse med book-buildingen, og der må man sige, at VIX-indekset har været meget ustabilt," siger han til avisen.

Ville hente 260 millioner kroner
VIX-indekset omtales typisk som 'frygtens indeks', som måler forventninger til, hvor volatilt markedet forventes at være fremadrettet. VIX-indekset er steget markant siden fredag i sidste uge.

Udbudsperioden for, hvornår nye investorer kunne tegne aktier i Re-Match var 16. til 29. september. Meddelelsen om, at børsnoteringen ikke bliver til noget i denne omgang, kommer således på den sidste dag, hvor det var muligt at tegne aktier i selskabet.

Re-Match ønskede at hente 260 millioner kroner i markedet.

LÆS OGSÅ:
Analyse: Danske Bank på tilbud til halv pris

Tæsker indekset og udpeger tre undervurderede aktier

Bruger Wozniackis strategi på aktiemarkedet