Kultur

DR-profil i Fattigrøvsklubben på Nørrebro Teater

Billede
Den store teatersal på Nørrebro Teater var velbesøgt, da sæsonens sidste omgang af Fattigrøvsklubben tirsdag aften løb af stablen.

Den kendte vejrvært Louise Gade Sig delte ud af sine erfaringer med at investere bæredygtigt, og med at få solgt fra at brugte ting i hjemmet, og dermed skaffe flere penge til investeringer. Nordnets landechef Tine Vestergren Uldal var i ekspertstolen og fortalte de fremmødte om hvordan man bedst udvælger investeringsfonde, når der skal investeres bæredygtigt, og samtidig satte hun fokus på temperaturen på aktiemarkedet netop nu. Det kunstneriske indslag stod free style rapperen Kasper Fresco for, mens vært Nina Bendixen styrede slagets gang sikkert fra scenen.

Billede

”Det er en fornøjelse at se, hvordan vores samarbejde med Nørrebro Teater igennem de seneste år har formået at frembringe et helt nyt koncept, der for alvor trækker nye segmenter ind for at høre om investering og opsparing”, lyder det fra Dansk Aktionærforenings direktør, Mikael Bak.

Billede

”Eksperimentet med at blande kultur, teater og investering er virkelig lykkedes. Målet har fra starten været at fremme den finansielle inklusion, vække nysgerrigheden i nye målgrupper og gøre op med en stereotyp måde at formidle investering på. Og her må man rose både værten Nina Bendixen og Nørrebro Teater for at vise mod til at gøre det hele anderledes. Som partnere på konceptet har vi løbende spillet ind og blandt andet hjulpet med at finde de finansielle eksperter, og vi er bestemt klar til at fortsætte rejsen fremover”, slutter Mikael Bak, der fortæller, at det p.t. er uvist, om konceptet fortsætter i den nye sæson efter sommerferien.