• Danmark er absolut centrum i verden i forhold til, hvor mange life science-selskaber vi har, slår investeringsøkonom fast. I videoen herunder afslører han, hvilken aktie inden for sundhedssektoren han netop har benyttet et tilbagefald i, til at købe op.
  Danmark er absolut centrum i verden i forhold til, hvor mange life science-selskaber vi har, slår investeringsøkonom fast. I videoen herunder afslører han, hvilken aktie inden for sundhedssektoren han netop har benyttet et tilbagefald i, til at købe op.
16. marts 2021 kl. 21.18
Efter 'nedslagtning': Køber op i dansk darling-aktie
Investeringsøkonom har brugt et af Warren Buffets gode råd, da dansk favoritaktie blev ”nedslagtet”. Det fortæller han i aktionærforeningens nye program ’Spørg om aktier’, hvor han også ser på potentialet for en række af de øvrige danske aktier.
Af Christian Kjær, redaktør, ck@shareholders.dk

Hvordan er temperaturen på de danske medicinal- og sundhedsaktier lige nu? Sådan lød spørgsmålet til investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen, da han besøgte aktionærforeningens nye program ’Spørg om aktier’, hvor medlemmer kan stille spørgsmål til en aktieekspert.

 

Inden han nåede frem til, hvilken af de store danske medicinalgiganter, han netop har valgt at købe op i, slog han fast, at det danske indeks har en meget stor andel af selskaber inden for medicinal- og sundhed også kaldet life science. Derfor er det helt naturligt for danske investorer at have penge placeret i sektoren, mener han.

 

Læs også: "Frygter markedet falder 10 procent hvis det sker"

 

”Jeg tror ikke, life science skal sprinte afsted, men life science er en naturlig del af en dansk portefølje, og det er verdensklasseselskaber, vi har i Danmark. Det er selskaber, man køber og holder fast i, og så er man gift med dem længe," siger han om de danske medicinal- og sundhedsaktier.

Log ind

Bliv medlem

Bliv medlem nu og få adgang til hele www.shareholders.dk med det samme.

Start dit medlemskab nu
Example

 Tilmeld dig Aktionærens Nyhedsbrev

For medlemmer

For ikke-medlemmer

Læs Aktionæren

Medlemmer modtager Danmarks bedste magasin for aktieinvestorer, Aktionæren, 9 gange om året.

Læs magasinet her.

 

Aktionæren udkommer:

  

 • Aktionæren 3/2021
  Uge 16
 • Aktionæren 4/2021
  Uge 20
 • Aktionæren 5/2021
  Uge 25
 • Aktionæren 6/2021
  Uge 36
 • Aktionæren 7/2021
  Uge 40
 • Aktionæren 8/2021
  Uge 45
 • Aktionæren 9/2021
  Uge 50

 

 

Har du ikke modtaget det seneste nummer af Aktionæren?

Så udfyld denne formular

11 gode grunde til at være medlem

Læs om fordelene her
Investorviden: Se alle 10 afsnit af Aktionærerne, hvor vi går tæt på de private investorers rejse gennem et historisk Corona-forår.

InvestorOrdbogen er Dansk Aktionærforenings ordbog om aktier, obligationer, investering og meget mere.

 

Søg i InvestorOrdbogen her: