DAF Trekant - fællesskab og "gode" investeringer

Lokalforeningen DAF Trekant omfatter området med byerne: Kolding, Vejle, Horsens, Fredericia, Vejen og Billund og har 878 medlemmer.

I DAF Trekant arbejder vi for, at lokalforeningens medlemmer bliver klædt på til, at træffe ”gode” beslutninger om egne investeringer samt for, at understøtte det sociale og faglige fællesskab blandt foreningens medlemmer. Vi varetager desuden medlemmernes interesser internt i relation til Dansk Aktionærforening, og repræsenterer DAF i lokalområdet.

Medlemstal pr. 31/12-2021: 1098

Bestyrelsen
Lokalforeningsformand

Søren William Pedersen

Kvasen 32

7100 Vejle

Tlf: 29936710

Mail: sowpe@icloud.com

Næstformand og sekretær

Bjarne Hartvig Hjulmand

Tlf.: 60612700
Mail: bh@lextor.dk

Kasserer

Marianne Svane Brinch
Mail: marianne@svanebogholderen.dk

Bestyrelsesmedlem

Ulrik Madsen
Tlf.: 20652629 
Mail: Um@gbox.dk

Bestyrelsesmedlem

Maria Annel

 

1. suppleant

Kim Nottelmann
Tlf: 26249062
Mail: kimnottelmann@hormail.com

Adjungeret bestyrelsesmedlem

Ellen Cravach 
Tlf.: 2121 8840 
Mail: in-sight@in-sight.dk

Revisor

Carl Peter Andersen
Tlf: 22512321

Revisorsuppleant

Viggo Hansen

Arrangementer
Onsdag 15. nov. 2023
Kolding, kl.
-
Lokalforeningsarrangement

InvestorUgen: Åbent Hus i Kolding

DAF Trekanten - Hvordan kommer man gang med at investere i aktier? markedsudsigt og aktieanbefalinger!

Medlemspris:Gratis

Ikke medlem:Gratis

Torsdag 25. maj. 2023
Vejen, kl.
-
Lokalforeningsarrangement

Solar - Elektrificering og grønne løsninger. Virksomhedsbesøg.

Solar Danmark er nordeuropas største sourcing- og servicevirksomhed indenfor el, vvs samt klima- og energiløsningen, og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder indenfor sit felt. Solar har udviklet sig til en af de danske aktier, som udbetaler højest udbytte målt på udbytteprocenten.

Medlemspris:75,00 kr.

Ikke medlem:150,00 kr.

Tirsdag 28. mar. 2023
Kolding, kl.
-
Lokalforeningsarrangement

Mød Formuepleje med efterfølgende Generalforsamling i DAF Trekant

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter med mere end 120 mia. kr. under forvaltning. Formuepleje har en målsætning om, at levere et systematisk, langsigtet merafkast til kunderne. Otto Friedrichsen er Partner og Aktiechef i Formuepleje, og fungerer desuden som ekstern lektor ved Aarhus University, School of Business & Social Science.

Medlemspris:75,00 kr.

Ikke medlem:150,00 kr.

Mandag 6. mar. 2023
Middelfart, kl.
-
Lokalforeningsarrangement

Mød Demant A/S og virksomhedsbesøg hos Interacoustics A/S Middelfart - et fælles arrangement mellem DAF Fyn og DAF Trekant

Demant A/S er et dansk holdingselskab, som producerer og sælger høreapparater, høretekniske hjælpemidler, høretelefoner, lydanlæg og AV-udstyr gennem selskaberne Oticon, Bernafon, Sonic, Oticon Medical, Phonic Ear A/S, Interacoustics, Maico og Amplivox. Interacoustics er en af verdens førende leverandører inden for diagnostisk udstyr til måling af hørelsen og test af balancen. De udvikler, producerer og sælger deres produkter i mere end 100 lande gennem et stort netværk af egne salgsselskaber og eksterne distributører. Interacoustics har mere end 150 medarbejdere i Danmark og 200 i Polen.

Medlemspris:75,00 kr.

Ikke medlem:150,00 kr.

Onsdag 18. jan. 2023
Kolding, kl.
-
Lokalforeningsarrangement

DAF Trekant. Nytårskur – Hvorledes investeres i 2023?

Vi byder velkommen til Aktieanalysechef Jacob Pedersen, Sydbank, og analytiker Hans-Henrik Nielsen, Markettimer.dk. Jacob Pedersen vil kigge ind i krystalkuglen og give nogle vurderinger af, hvad der forventes at ske på aktiemarkedet i 2023. Der vil være nyt om investeringsmarkederne, sektorer der forventes vil klare sig godt samt aktietips. Hans-Henrik Nielsen vil præsentere sit analyseunivers MTS-Market Index, og et bud på hvor markedet er på vej hen. Ud fra teknisk analyse gives bud aktier til en nordisk portefølje. Hans-Henrik er kendt for gode videoer med analyser på Youtube kanalen Markettimer.dk. Her har han udgivet artikler og videoer, der bruges af mange private investorer. Undervejs vil der være rig mulighed for debat og afklarende spørgsmål til vore to foredragsholdere.

Medlemspris:75,00 kr.

Ikke medlem:150,00 kr.

Torsdag 18. nov. 2021
Kolding, kl.
-
InvestorUgen

Åbent hus i Kolding

Hvilke værditilbud får jeg som medlem af Aktionærforeningen og gevinsterne ved at være medlem af en aktieklub? Og hvad er situationen nu og i den nærmeste fremtid for investeringer?

Medlemspris:Gratis

Ikke medlem:Gratis