Besøg hos Starmark Mercedes Vejle, samt oplæg med BLS Capital.

Mercedes | Starmark | BLS capital

DAF Trekant 

Besøg hos Starmark Mercedes Vejle, samt oplæg med BLS Capital.

Vi vil høre nærmere om benzin, diesel kontra el.

Hvad skal man vælge og hvor er vi på vej hen?

Mulighed for at “sparke dæk” i den store udstilling, samt oplæg med BLS Capital med følgende titel:

Hvem er BLS Capital og hvad er deres langsigtede investeringsfilosofi? 

Siden 2001 har STARMARK været den største forhandler af nyere brugte Mercedes-Benz i Danmark og i Norden, og har leveret nogle af de flotteste brugte Mercedes’er, man kan finde på de danske veje. Starmark sætter en stor ære i at være specialister indenfor deres område, og at kunne tilbyde den helt rette Mercedes-Benz eller AMG, velvidende at den forlader deres porte som dengang den forlod Mercedes'.

BLS Capital er en uafhængig aktiv kapitalforvalter. Vores investeringsfilosofi har været den samme siden vi blev stiftet i 2008, og vi fokuserer udelukkende på selskabernes langsigtede muligheder for at give et attraktivt, positivt afkast til aktionærerne. Ved selskabsudvælgelse fokuserer vi på stabilitet og forudsigelighed, og for os er en robust forretningsmodel og en kompetent ledelse, vigtige forudsætninger for, at vi bliver medejere af en virksomhed.
Vi forvalter en portefølje med danske aktier (BLS Invest Danske Aktier) og en portefølje med globale aktier (BLS Invest Globale Aktier).       
BLS Capital blev stiftet af de to porteføljeforvaltere Anders Lund og Peter Bundgaard, som stadig forvalter vores porteføljer.       

BLS Capital, vil inviterer os ind i deres verden hvor de vil fortælle om deres investeringsfilosofi, deres måde at tænke investering på. Og vi vil selvfølgelig også høre noget om de selskaber de investeret i og hvorfor. 

Program

17.15 til 17.30                  Deltagerne samles og registreres

17.30 til 17.35                  Velkomst og præsentation v/ Dansk aktionærforening

17.35 til 18.45                  1. oplæg med Starmark “Benzin, diesel og el biler, samt hvor er bilbranchen på vej hen?

18.45 til 19.25                  Traktement og netværk “med mulighed for at sparke dæk”

19.25 til 20.25                  2. oplæg med BLS Capital “ Hvem er BLS Capital og hvad er deres langsigtede investeringsfilosofi" 

20.25 til 20.30                  Afrunding og tak for i aften v/ Dansk aktionærforening

Billede
Besøg hos Starmark Mercedes Vejle, samt oplæg med BLS Capital.
Billede
Besøg hos Starmark Mercedes Vejle, samt oplæg med BLS Capital.
Medlemspris
75,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser
0
-

Herredsvej 30
7100 Vejle
Danmark