Sponsoreret indhold

Pharma Equity Group: "Vi står langt stærkere nu end ved børsnoteringen"

Remote video URL

Pharma Equity Group kan snart fejre sin 1-års fødselsdag på fondsbørsen og har netop aflagt sit første årsregnskab. Hør CEO Thomas Kaas Selsø fortælle om et år, hvor der har været fuld fokus på at få selskabets pipeline udviklet og hvor der er blevet gjort en stor indsats for at blive mere kendt blandt de danske investorer.

Hør også hvilke forventninger direktøren har til 2024, om han er tilfreds med resultatet for 2023 trods underskuddet, og om hvad sker med selskabets store krav mod det portugisiske ejendomsselskab, der af mange bliver anset for en ekstra mulighed for at få flere penge i kassen? Det og meget mere kan du høre om i interviewet her.

Se årsregnskabet her.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.