Sponsoreret indhold

Audientes: Global vækst skudt i gang

Remote video URL

”Vi har lavet et solidt høreapparat i god kvalitet. Det er nemt at bruge, og så er det fremfor alt til at betale, også i verdens udviklingslande”. Sådan lyder opskriften på succes fra CEO, Steen Thygesen fra Audientes, som i denne udgave af Mød Selskabet fremviser selskabets nyeste høreapparat, sammen med den tilhørende app. Produktet bliver i disse måneder rullet ud på det indiske marked. Audientes er dermed et dansk bud på en vinder af et stort globalt marked for høreapparater i den billige prisklasse, som stadig har en god kvalitet. Et selskab med en stærk ESG profil.

Se interviewet her, og bliv klogere på, hvor langt Audientes er i deres udrulning i Indien, hvorfor USA bliver det næste kontinent i rækken, som vil møde selskabets produkter, og hvorfor Europæerne må vente et par år med at få de unikke ”easy to use” høreapparater i butikkerne. Hvad kan gå godt, og hvad kan galt? Bliv klogere og se programmet i linket. Du kan også læse hele præsentationen i linket nedenfor.

 NB: Vi forventer, at Audientes inden længe besøger os i Aktionær-TV studiet igen, for at fortælle mere om selskabets udmeldte planer om at skifte til den svenske børs, Spotlight. Et skifte, hvor de nuværende aktionærer på First North i Danmark automatisk følger med og får de samme ejerandele.

Har du spørgsmål til CEO Steen Thygesen kan de sendes på steen.thygesen@audientes.com.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

 
Download slides fra præsentationen
Download som PDF-fil