Nyhed

Unge Aktionærer på Ungdommens Folkemøde '22

Billede
Velkommen til!

For første gang er Unge Aktionærer på Ungdommens Folkemøde. Det er vi fordi vi mener det er vigtigt at kende til de muligheder du kan få gennem investering, men vi vil også rigtig gerne høre din mening!

Besvar så mange eller så få spørgsmål som du vil herunder, og vær med i konkurrencen om et års medlemskab af Unge Aktionærer. Du kan også bevæge dig længere ned på siden og læse mere om hvem vi er og hvad vi laver.

God fornøjelse

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Investering og aktivt ejerskab

De fleste forbinder nok investering med ønsket om at skabe et økonomisk afkast, og det er også rigtig nok. Men at være aktionær betyder også, at man er medejer af de selskaber man investerer i, og gennem aktivt ejerskab kan man påvirke mere end blot sin egen privatøkonomi.

På Ungdommens Folkemøde vil vi gerne sætte fokus på flere aspekter omkring investering end blot kroner og øre. Det kommer til at dreje sig om fordomme og forventninger, om at skabe sig et afkast med mening, og om at forholde sig aktivt til sin risiko og forskellen på investering, spekulation og gambling.
 

Besøg os i medborgerskabsteltet 
På vores område i medborgerskabsteltet prikker vi legende til vores fælles fordomme og forventninger omkring investering og investorer. Vi står helt bogstaveligt på mål når du kaster dine fordomme efter os. Du kan også stifte bekendtskab med dynamikkerne i investering og se, hvad renters rente over tid kan gøre ved en relativt lille investering. Eller du kan tage pause og bladre gennem vores læsehjørne, fyldt med magasiner og bøger om stort og småt. 
 

Debatten er startet
Hvad er egentlig værdi - og hvad vil du slås for at opnå? Eller hvad med fremtidens boligmarked - hvordan skal det se ud?

Det er nogle af de spørgsmål vi sammen med de andre organisationer retter linsen mod på medborgerskabsteltets scene. Kom med og giv din holdning til kende, når vi starter debatter og giver plads til alle holdninger.

Tak til vores sponsorer:

Billede
Billede
 

Hvem er Unge Aktionærer?

Unge Aktionærer er en ungdomsforening for unge i alderen 14 til 30 år. Vi arbejder på at fremme et fællesskab omkring interessen og viden om investering hos unge.

Som en del af Dansk Aktionærforening er vi med i Danmarks største investeringsfællesskab, og støtter arbejdet for en stærkere investorkultur i Danmark, gennem viden, uddannelse, netværk og politisk indflydelse.

 

Vi tror på:

  • Alle kan lære at investere
  • Langsigtede investeringer skaber afkast
  • Ingen investering uden et netværk
  • Vi kan påvirke vores samfund og fremtid gennem vores investeringer
  • Viden om investering er et solidt grundlag for en god privatøkonomi

Meld dig ind og støt vores arbejde 

Læs mere om hvad du får med et medlemskab her

 

Unge Aktionærer på Ungdommens Folkemøde '22

Vi sætter fremtid, investering og aktionærdemokrati på skemaet, når vi i år deltager på Ungdommens Folkemøde.

Se herunder, hvornår vi har arrangementer, eller kig blot forbi vores område i Medborgerskabsteltet, som er åbent både d. 7. og 8. september kl. 09.00-15.00.

Vores program:

Onsdag d. 7. september kl. 10.00:
Investering, spekulation eller gambling - hvad vil vi risikere for at opnå vores drømme?
Læs mere her

Onsdag d. 7. september kl. 13.00:
Sneboldkamp på en sensommerdag
Læs mere her

Torsdag d. 8. september kl. 13.00: 
Muligheder eller generationsplyndring – Hvordan ser vi fremtidens boligmarked?
Læs mere her

 

 

Følg Unge Aktionærer

Følg os på Instagram her

 

Du kan også følge os på Facebook og LinkedIn