Billede
Wirtek
Teknologi - IT Services

Hos Wirtek er vi eksperter i IT-outsourcing. Via vores setup i Rumænien hjælper vi mange virksomheder med at udvikle værdiskabende softwareløsninger og teste elektroniske produkter. Flere af vores kunder har været hos os i mere end 10 år, hvilket skyldes vores tætte kunderelationer og vores ufravigelige krav om at levere software af høj kvalitet. I april 2022 udsendte Wirtek vores opdaterede 2025 strategi, Accelerate25XL. Vi har sat os et mål om DKK 130 mio. omsætning og et resultat før skat (EBT) på DKK 15 mio. i 2025. Wirtek går desuden efter notering på Nasdaq Copenhagen hovedbørsen inden udgangen af 2025.

Analyser

9 aktier der spiller for op- eller nedrykning

Der er både prestige og mere opmærksomhed ved at tage springet fra et af børsens mindre indeks til et af de større. Vi ser nærmere på 9 danske aktier i feltet af op- og nedrykningskandidater på den danske børs.
25. januar 2024
Nyhed

De bedste vækstaktier udpeget

Med en stigning på 600% på har et lille dansk vækstselskab skilt sig ud og forgyldt sine investorer siden børsnoteringen i 2018. Selskabet blev forleden hædret på årsmødet for børsnoterede vækstvirksomheder i København. ...
09. september 2022