Sponsoreret indhold

Succesfuldt tech-selskab vender hjem til Nasdaq i Danmark

Remote video URL
Efter fem år på børsen i Sverige bliver Better Collective - en af de seneste års mest succesfulde danske vækstaktier - snart børsnoteret i København. Se interviewet med CEO Jesper Søgaard lige her.

En af de seneste års mest succesfulde danske vækstaktier bliver snart børsnoteret i København. Det sker, når Better Collective skal på hovedbørsen hos Nasdaq i Danmark. Better Collective blev i 2018 noteret på børsen i Stockholm, og aktien er siden steget med mere end 340%. Se interviewet, hvor stifter og CEO, Jesper Søgaard, fortæller om selskabets globale førerposition, og bliv klogere på hvordan Better Collective vil fortsætte vækstrejsen i årene der kommer.

Vært Mikael Bak.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.