Sponsoreret indhold

Stenocare inviterer med på unik vækstrejse

Remote video URL
Stenocare er en pioner i det voksende marked for medicinsk cannabis, og nu rejser virksomheden kapital til sin internationale vækststrategi. Se interviewet med CEO og medstifter Thomas Skovlund Schnegelsberg lige her.

Læs mere om emissionen på selskabets hjemmeside, hvor både eksisterende og nye investorer kan tegne med frem til torsdag d. 8. juni 2023.

”Det er et kæmpe marked, der venter på os,” sådan lyder den fra danske Stenocare, der i disse uger inviterer de danske investorer med på næste del af vækstrejsen. I ”Mød Selskabet” fortæller Stenocare, hvordan selskabets 10 godkendte produkter til smertebehandling med medicinsk cannabis skal sikre dem en profitabel forretning og en ledende position på det europæiske marked.

Selskabets CEO og medstifter Thomas Skovlund Schnegelsberg giver sit bud på fremtidens succes og fortæller også, hvorfor han selv og det meste af ledelsesteamet også tegner med i den aktuelle kapitalrunde. Se med, når Mikael Bak interviewer det danske vækstselskab, og hør om vigtige nyheder, inklusiv en åbning af europas største marked: Tyskland.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.