Sponsoreret indhold

Pharma Equity: Holdet er sat og vigtige patenter på plads

Remote video URL

Pharma Equity har masser af nyheder med i denne udgave af ”Mød Selskabet”, hvor nøgletallene fra 3. kvartal bliver præsenteret, sammen med nyt om selskabets patent og den unikke teknologi der skal sikre selskabet og investorerne succes.

Med et fokus på repositionering og en partnerdrevet strategi forventer Pharma Equity Group at kunne levere de første indtægter allerede i 2025. Holdet er her også vigtigt og derfor har en af de store nyheder i 3. kvartal været to skarpe nye profiler til bestyrelsen. Mød CEO Thomas Kaas Selsø og CMO Christopher Burton og i det aktuelle interview.

Vært: Anders Egsvang.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.