Sponsoreret indhold

Kombinationen af Novozymes og Chr. Hansen skaber nye muligheder

Billede
SPONSORERET INDHOLD: Denne artikel indeholder betalt indhold om sammenlægningen af Chr. Hansen og Novozymes.

Vi står i en afgørende tid for det globale samfund. Befolkningstilvækst øger presset på naturressourcerne, vi er vidner til en omfattende energi- og fødevarekrise, og klimaforandringer påvirker adgangen til verdens ressourcer. Alt dette øger efterspørgslen efter innovative, bæredygtige løsninger.
 

De to virksomheder er et perfekt match. Chr. Hansen har ekspertisen inden for bakterier, og Novozymes har den inden for enzymer. Ved at kombinere de to virksomheder skabes en global leder inden for biologiske løsninger.
Lars Rebien Sørensen, bestyrelsesformand i Novo Holdings og Novo Nordisk

Løsninger til mange af verdens udfordringer findes i biologien og sammen vil Novozymes og Chr. Hansen skabe en førende, global partner inden for biologiske løsninger. Vi er to strategisk komplementære virksomheder med et fælles mål om at gøre en forskel i verden. Vi er overbeviste om, at vores kombinerede størrelse, ekspertise, kommercielle styrke og innovationskraft kan levere de bæredygtige biologiske løsninger, som verden så presserende har brug for.

Sammenlægningen af Novozymes og Chr. Hansen giver mulighed for at udnytte virksomhedernes teknologiplatforme til accelereret innovation med højere succesrate rettet mod eksisterende og nye kunder og markeder. Derfor forventer vi at levere vækst på et højere niveau, end hvad vores respektive virksomheder ville kunne opnå hver for sig.

Den sammenlagte virksomhed vil bidrage til sundere liv, forandre fødevaresystemer og accelerere rejsen mod et klimaneutralt samfund. Læs mere om sammenlægningen og hvorfor det er den rigtige langsigtede løsning for begge selskaber hos Novozymes her og Chr. Hansen her, hvor der blandt andet findes en brochure på dansk.