Sponsoreret indhold

Nasdaq byder dansk IT-komet velkommen på hovedbørsen

Remote video URL

Med en aktuel kursvækst på op mod 300% siden børsnoteringen i 2020 er danske Shape Robotics klar til hovedbørsen i København. Det sker fra mandag d. 20. november 2023. Målet er at IT-selskabet skal fortsætte vækstrejsen indenfor uddannelsessektoren i Europa.

Hør mere om Shape Robotics produkter, planer og resultater, og mød selskabets direktør André Fehrn i dette interview, der er lavet i anledning af noteringen på hovedbørsen.

Du kan læse prospektet, der er udarbejdet i forbindelse med den nye oprykning til Nasdaq Main Market i København, på selskabets hjemmeside, www.shaperobotics.com.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.