Sponsoreret indhold

Alm. Brand Group: Fremdrift mens uvejret rammer Danmark

Remote video URL
Oversvømmelser og stormvejr har skabt fokus på forsikringsselskabernes betydning i samfundet. Hos Alm. Brand Group har man netop offentliggjort 3. kvartals regnskab, og selskabet formåede at levere gode resultater trods uvejret.

Adm. direktør Rasmus Werner Nielsen fortæller i den nye udgave af Mød Selskabet, hvordan han og Alm. Brand Group står klar til at fokusere på bedre forebyggelse, og hvorfor han ser gode muligheder for, at Codan og Alm. Brand kan vinde nye markedsandele i markedet.

Hør mere om aktien og om investering i en sektor, der forventes at få en større rolle, når klimaforandringerne for alvor sætter ind. Se de friske nyheder fra Danmarks næststørste forsikringskoncern i interviewet med adm. direktør, Rasmus Werner Nielsen og direktør for Investor Relations, Mads Thinggaard.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.