Billede
Rockwool A/S
Industri - Industrivarer

Rockwool henter primært sine indtægter fra salg af isoleringsproduktet rockwool, som er et stenuldsprodukt, hvor selskabet konkurrerer med isoleringstyper som glasuld samt isoleringsskum. Rockwools udvikling afhænger meget af konjunkturerne i byggebranchen, som er meget konjunkturfølsom.

Investor-tv

Advarer mod dumpet dansk aktie

”Ingen er under eller ved siden af dette selskab. De er dumpet.” Sådan lyder den hårde dom fra investeringsøkonom Per Hansen i den nyeste udgave af tv-programmet Regnskabets Time.
17. februar 2022
Investorviden

5 danske aktietips til dig der tror på Biden

Selvom Donald Trump har været aktiemarkedets mand, siden han blev valgt som USA's præsident, er der en række danske aktier, der formentlig vil få det bedre, hvis Joe Biden vinder valget på tirsdag.
28. oktober 2020
Analyser

En overset grøn vinder

Urbanisering og stigende fokus på miljø og bæredygtighed er to megatrends, som giver Rockwool gode muligheder for at blive en langsigtet vinder.
18. februar 2020
Analyser

Er der potentiale i Rockwool trods usikkert marked?

Rockwool har de seneste år haft tradition for at opjustere forventningerne til både omsætning og EBIT-margin mindst en gang i løbet af året. Men i 2019 har det været anderledes, og aktiekursen er styrtdykket. ...
02. september 2019