Perspektiv

”Jeg var i granatchok”

Billede
Aktiechef gik i hi for at sunde sig, da han for nylig fik ”hovedløs” melding om en af de aktier, han har investeret i.
Billede

Af
Christian Kjær

Redaktør, ck@shareholders.dk

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.

”Jeg var i granatchok”.

Sådan forklarer aktiechef i Artha Kapitalforvaltning Lars Hytting sin egen følelse og reaktion, da han på et møde med ledelsen i GN Store Nord fik beskedne om, at C25-selskabet ville lave en kapitaludvidelse på 7 milliarder kroner.

Det fortæller han til dagbladet Børsen.

”Jeg havde et møde med ledelsen, lige da de havde annonceret det, og gud hjælpe mig, om jeg ikke sidder og hører på, at deres økonomichef siger, at man indenfor en overskuelig fremtid vil udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med den ene hånd skal vi aflevere 7 milliarder kroner, og med den anden hånd skal vi have noget af det tilbage i form af udbytte og aktietilbagekøb. Det er simpelthen så hovedløst,” siger Lars Hytting, Artha Kapitalforvaltning til avisen.

Aktien i GN Store Nord er faldet omkring 17 procent siden selskabet meldte ud, at de vil lave en kapitaludvidelse.

Læs også:
Lars Hytting: Aktien kan blive en rigtig raket

Får Danske Bank-aktien til at flyve

Efter kraftigt kursfald: Storbanken siger køb

Herunder kan du se de C25-selskaber, investeringsøkonom i Nordnet Per Hansen mener, skal gøre det bedre.

Remote video URL

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.