Nyhed

Vores investorkultur - dit valg

Billede
Foto: Privatfoto
Hvad vil politikerne gøre for at øge danskernes investeringslyst? Det har vi spurgt en række af landets førende politikere om. Mød Søren Pape Poulsen (K), Lars Løkke Rasmussen (M), Pelle Dragsted (EL) og Morten Messerschmidt (DF) i eksklusive interviews i denne første valgrunde fra "Investorernes Vagthund".

"Vi kæmper for de danske investorers interesser, og denne valgkamp har vist, at vi kan få taletid hos politikerne og at vores indsats for at fremme medlemmernes interesse faktisk virker." Sådan lyder det fra direktør Mikael Bak, der har mødt de indflydelsesrige politikere kort før valgkampen blev skudt i gang.

"Der er ingen tvivl om, at de danske investorer har fået en stemme og en betydning, som også kan påvirke den politiske debat," lyder det fra Mikael Bak, der opsummerer: "Meget tyder på, at vi kan styrke Investorkulturen i Danmark uanset regeringens farve efter et valg, hvis både de Radikale og Danske Folkeparti og de nye Danmarks Demokraterne lever op til deres løfter om bl.a. at hæve loftet for Aktiesparekontoen."

 "Vi håber på en lavere og mere enkel beskatning efter et valg, men allerede nu tegner der sig heldigvis et flertal for at styrke ASK'en og måske også for at fjerne den udskældte lagerskat på vækstaktier i børsnoterede selskaber. Det vil være to gode skridt på vejen. Og så kæmper vi videre derfra. Først skal vi dog kende vælgernes dom og se, hvordan det politiske landskab falder ud," slutter Mikael Bak.

Interview med Morten Messerschmidt (DF):

Interview med Pelle Dragsted (EL):

Interview med Søren Pape Poulsen (K):

Interview med Lars Løkke Rasmussen (M):

 

I anden runde af vores valg-interviews arbejder foreningen på at bringe nye unikke interviews med både Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Venstre og Liberal Alliance.

Vi arbejder videre, og du kan se frem til flere interviews. Få besked så snart de bliver offentliggjort ved at abonnere på foreningens Youtube-kanal, hvor du også finder virksomhedsinterviews og andet Investor-TV fra Dansk Aktionærforening.

Bliv medlem!

Til dig, der ønsker medlemskab, ubegrænset adgang og 9 årlige magasiner af Aktionæren leveret til din postkasse.

(For personer med bopæl i Danmark, Færøerne eller Grønland)

Årskontingent svarende til 58 kr./md. inkl. moms.

Frem til valgaftenen d. 1. november får du lige nu 33% på første års medlemskab, ved at benytte rabatkoden "Investorkultur", og du modtager seneste magasin af Aktionæren gratis (værdi 89,95).