Lokalforeninger

Julehilsen fra DAF Trekant

Aktivitetsprogram 1. halvår 2023

Kære medlem af lokalforeningen DAF Trekant

DAF Trekant`s bestyrelse udgiver et nyhedsbrev to gange årligt. Første nyhedsbrev udkom i juni 2021. Målet med nyhedsbrevet er, at opdatere lokalforeningens medlemmer ift. kommende investorarrangementer og øvrige tiltag i regi af DAF Trekant.

Medlemsarrangementer efteråret 2022

Der er afviklet 5 medlemsarrangementer i efteråret 2022, med et pænt fremmøde og med gode tilbagemeldinger på arrangementernes indhold. På Kolding Uddannelsescenter (KUC) har vi haft virksomhedspræsentationer ved Invisio Communication og Nord.Investments. Brian Buus Madsen præsenterede Nordnet ved Åbent hus arrangementet, hvor der ligeledes var en introduktion til Aktionærforeningen. Der har desuden været afholdt virksomhedsbesøg hos Danske Bank i Kolding samt hos Credin Bager Partner i Vejle. Som noget nyt har der været afviklet et 12 timers kursusforløb på KUC med titlen ”Sådan finder du vej som investor”, hvor der var 31 deltagere.

Aktieklubber

Lokalforeningen har 5 aktieklubber, som blev præsenteret på efterårets åbent hus arrangement. Hvis du har interesse i at blive medlem af en aktieklub, kan du kontakte Ellen Cravach på adressen in-sight@in-sight.dk

Profil på de sociale medier

Vi har besluttet, at bestyrelsen/lokalforeningen skal være aktiv på de sociale medier LinkedIn og Facebook, som skal anvendes som alternative kanaler i forhold til, at formidle nyt om hvad der foregår i regi af DAF Trekant. I første omgang er der oprettet en side på LinkedIn med titlen ”Dansk Aktionærforening Trekant”. Vi vil opfordre til, at I følger siden og at I anbefaler siden til interesserede i jeres netværk.

DAF Trekant

Såfremt du har spørgsmål til lokalforeningens arbejde eller forslag til nye aktiviteter, er du velkommen til at kontakte formanden for DAF Trekant på sowpe@icloud.com eller bestyrelsens øvrige medlemmer (oplysninger om bestyrelsen findes på hjemmesiden).

Aktivitetsprogram for 1. halvår 2023 og samarbejde med DAF Fyn

Der er sammensat et alsidigt program med fokus på aktuelle markedsanalyser og virksomhedsbesøg. Som det fremgår af programmet, har vi i foråret 2023 2 fælles arrangementer med DAF Fyn i Middelfart-området. Tak til DAF Fyn for dette samarbejde som er til fælles bedste.

Uddybende oplysninger om arrangementerne kan du finde på www.Shareholders.dk fra uge 52, 2022 under DAF Trekant. En måned før arrangementets afvikling vil du modtage en invitation i din mailboks. Programmet omfatter følgende:

Den 18. januar 2023: Nytårskur på KUC - Den  globale økonomi, hvor er vi nu og hvor skal vi hen? Og Trend Following strategi

Vi byder velkommen til Aktieanalysechef Jacob Pedersen, Sydbank og analytiker Hans-Henrik Nielsen, Markettimer.dk. Jacob giver en status ift. bankens syn på den globale økonomi og aktiemarkederne, og  Hans-Henrik præsenterer Markettimer.dk og strategien ”Trend following”.

Den 7. februar 2023: Virksomhedsbesøg hos Selected Car Group, Middelfart – et fællesarrangement mellem DAF Fyn og DAF Trekant

Selected Car Group beskæftiger sig med biler, der er lidt ud over det sædvanlige. Aktiviteterne inkluderer leasing af premium- og sportsbiler, køb og salg af klassiske biler i enkelthandler samt puljeinvestering under Selected Car Investment. Der vil være en introduktion til Selected Car Group med fokus på leasing  og puljeinvestering ift. specialbiler. Der er åbnet for tegning i deres pulje 3, hvor investeringsfokus er superbiler og racerbiler. Arrangementet afsluttes med rundvisning i udstillingsområdet ”Selected car Investment” og ”Selected Car Leasing”.

Den 6. marts 2023: Virksomhedsbesøg hos Interacoustics A/S, Middelfart - et fællesarrangement mellem DAF Fyn og DAF Trekant

Interacoustics er en af verdens førende leverandører inden for diagnostisk udstyr til måling af hørelsen og test af balancen. Interacustics indgår som en del af moderselskabet Demant A/S. Arrangementet omfatter en introduktion til Demant A/S og til Interacoustics samt en rundvisning i virksomheden.

Den 28. marts 2023 på KUC: Møde med Formuepleje og Generalforsamling i DAF Trekant

Chefstrateg Otto Friedrichsen, Formuepleje vil i sit oplæg komme ind på det aktuelle konjunkturbillede, aktiemarkedet 2023 og Formueplejes investeringsløsninger. Arrangementet afsluttes med generalforsamling i DAF Trekant.

Maj 2023: Virksomhedsbesøg hos Solar Danmark A/S, Vejen.

Forårets program afsluttes med et virksomhedsbesøg hos Solar Danmark A/S, Vejen. Solar er nordeuropas største sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation samt klima – og energiløsninger. Virksomhedsbesøget omfatter en introduktion til Solar med særligt fokus på Solars bidrag til den grønne omstilling samt en rundvisning i virksomheden. Datoen for arrangementet er ikke endelig fastlagt.

På bestyrelsens vegne ønskes i en god jul og et godt nytår. Vi håber at se jer til forårets arrangementer.

Søren Pedersen

Formand DAF Trekant