Investorviden

Video: Mød Green Hydrogen Systems

Billede
Selskabet er på vej til at blive noteret på Nasdaq Copenhagen, og her præsenterer direktionen et online webinar, som du kan se gratis her. Efter præsentationen stiller direktør i Dansk Aktionærforening, Mikael Bak, spørgsmål til ledelsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Green Hydrogen Systems børsnotering, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


 

Investering i bæredygtig grøn energi - bliv medejer af Green Hydrogen Systems

Se video-præsentationen af Green Hydrogen Systems her (eksternt link)

Vi står over for en grundlæggende omstilling af vores energi­system, hvis vi skal nå målet om et samfund uden udledning af drivhusgasser i 2050. Grøn brint, der produceres gennem elektrolyse baseret på elektricitet fra vedvarende energikilder, kan spille en nøglerolle i et fremtidigt bæredygtigt energisystem.

Med en konkurrencedygtig elektrolyseteknologi er Green Hydrogen Systems godt positioneret til at blive en førende leverandør af elektrolyseanlæg til produktion af grøn brint.

Green Hydrogen Systems’ elektrolyseteknologi er allerede solgt til projekter i Europa, Australien og Chile, og selskabet er i samarbejde med velrenommerede vindenergivirksomheder som Ørsted og Siemens Gamesa blevet valgt som elektrolysepartner og leverandør til flere banebrydende projekter.

Green Hydrogen Systems inviterer nu nye aktionærer med til at tage del i den grønne omstilling ved at blive noteret på Nasdaq Copenhagen. I den forbindelse afholdes en online-præsentation med CEO Sebastian Koks Andreassen og CFO Kenneth Bergstrøm-Andersen. Efter præsentationen vil direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak stille spørgsmål til ledelsen i Green Hydrogen Systems.

 

 

Prospekt og brochure (på dansk) finder du på investor.greenhydrogen.dk.

Udbudsperioden er 8. til 21. juni 2021 (men kan under visse omstændigheder lukke tidligere).