Investorviden

Mød Aquaporin på online investormøde

Billede
Investér i rent vand – jordens vigtigste ressource.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Aquaporins børsnotering, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


 

Bliv medejer af Aquaporin

Når vi søger bæredygtige løsninger til fremtiden, er det oplagt at starte i naturen. I naturen findes et protein, aquaporin, der filtrerer vand i alle levende celler. Milliardvis af liter vand bliver filtreret af aquaporiner hver dag. Teknologiselskabet Aquaporin anvender disse proteiner i sine membranprodukter til at forbedre filtrering af drikkevand, reducere mængden af spildevand og forbedre føde- og drikkevarer. Aquaporins bæredygtige teknologi er også under udvikling til afsaltning af havvand og vandrensning i medicinsk udstyr, f.eks. dialyse.

Aquaporin har nået vigtige milepæle de senere år, og formålet med børsnoteringen på Nasdaq Copenhagen er primært at rejse kapital til at accelerere kommercialisering på selskabets hovedmarkeder samt øge udviklings- og produktionskapaciteten inden for udvalgte områder.

Selskabets kapitalbehov på 250 mio. kr. er garanteret i forbindelse med børsnoteringen af en række kerneinvestorer, herunder Topsøe Holding (hovedaktionær i Haldor Topsøe A/S) og Spar Nord.

I forbindelse med Aquaporins børsnotering afholdes en online-præsentation med CEO Peter Holme Jensen og CFO Bo Karmark. Efter præsentationen vil direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak stille spørgsmål til ledelsen i Aquaporin.

 

Prospekt og dansk brochure kan findes på investors.aquaporin.com, hvor præsentationen efterfølgende også vil være tilgængelig.

Udbudsperioden er 14. – 25. juni (men kan under visse omstændigheder lukkes tidligere).