Investorviden

Kom til premiere på den nye sæson af Fattigrøvsklubben på fredag

Billede
Har du lyst til at møde andre nysgerrige og åbne mennesker, der gerne vil vide lidt mere om opsparing og investering, og ikke helt føler sig hjemme i den normale finansverden? Så er Fattigrøvsklubben noget for dig.

Den første fredag i hver måned præsenterer vi i samarbejde med Nørrebro Teater ”Fattigrøvsklubben”, som er en alternativ teateroplevelse, hvor vi med en professionel vært og kendte danske gæster og eksperter forsøger at gøre investering til en mere spiselig og forståelig ting.

Det sker første gang på fredag d. 2. september kl. 17.00-18.15 i Foyeren på Nørrebro Teater, og baren er åben til en drink eller vand allerede fra kl. 16.30. Du kan bestille din billet i linket (75 kr.) og få dig en alternativ, inspirerende og hyggelig fredagsoplevelse inden weekenden sætter ind.

Gæsten på fredag d. 2. september er tidligere professionelle håndboldspiller Lars Rasmussen, der aldrig har prøvet at investere før, men har lovet at kaste sig ud i det. Og så har vi som sædvanlig en erfaren aktieekspert med sammen med vært, journalist Nina Maria Bendix.