Interview

Pape: Sænk aktieskatten og løft aktiesparekontoen

Remote video URL
Aktieskatten skal lidt ned og loftet på aktiesparekontoen skal markant op, siger formand for Det Konservative Folkeparti Søren Pape Poulsen i dette interview med Dansk Aktionærforening.
Billede

Af
Christian Kjær

Redaktør, ck@shareholders.dk

Det Konservative Folkeparti har store ambitioner for aktiesparekontoen, og så har man lagt en plan frem, der skal sænke den lave aktieskat med et enkelt procentpoint.

”I vores skatteplan har vi sænket fra 27 til 26 procent,” siger formand for Det Konservative Folkeparti Søren Pape Poulsen om den laveste aktieskat. Udtalelsen falder i et videointerview med Dansk Aktionærforening.

Læs også: Venstre sætter beløb på højere loft for aktiesparekontoen

Samtidig mener han, at loftet for aktiesparekontoen skal løftes markant fra det nuværende loft på 103.500 kroner. Også højere end det loft på 200.000 kroner, som eksempelvis Venstre foreslår.

”Jeg vil gerne have den højere op. Det skal op, for det har vi alle interesse i,” siger han.

Løkke: Sæt aktieskatten ned til 10 procent

Herunder kan du se, hvad en række af de øvrige partiledere og politikere mener om aktier, skat og investering.

Interview med Morten Messerschmidt (DF):

 

Interview med Pelle Dragsted (EL):

 

Interview med Søren Pape Poulsen (K):

 

Interview med Lars Løkke Rasmussen (M):

 

I anden runde af vores valg-interviews arbejder foreningen på at bringe nye unikke interviews med både Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Venstre og Liberal Alliance.

Vi arbejder videre, og du kan se frem til flere interviews. Få besked så snart de bliver offentliggjort ved at abonnere på foreningens Youtube-kanal, hvor du også finder virksomhedsinterviews og andet Investor-TV fra Dansk Aktionærforening.

Bliv medlem!

Til dig, der ønsker medlemskab, ubegrænset adgang og 9 årlige magasiner af Aktionæren leveret til din postkasse.

(For personer med bopæl i Danmark, Færøerne eller Grønland)

Årskontingent svarende til 58 kr./md. inkl. moms.

Frem til valgaftenen d. 1. november får du lige nu 33% på første års medlemskab, ved at benytte rabatkoden "Investorkultur", og du modtager seneste magasin af Aktionæren gratis (værdi 89,95).