Billede
Scandinavian Tobacco Group A/S
Stabilt forbrug - Fødevarer, Drikkevarer & Tobak

Scandinavian Tobacco Group producerer cigarer, traditionel pibetobak samt finskåren tobak, hvor hovedmarkederne er Europa og USA. Scandinavian Tobacco Group har en førende position på markedet for maskinfremstillede cigarer i Europa og for håndrullede cigarer i USA.

Koncernen fremstiller og sælger 3 mia. cigarer og 5.000 tons pibetobak og finskåren tobak årligt. Scandinavian Tobacco Group vurderer, at det er det eneste selskab i verden, der har et strategisk kernefokus på fremstilling og distribution indenfor alle disse tobakskategorier. Scandinavian Tobacco Group ejer mere end 200 varemærker.

Koncernen har ca. 8.000 medarbejdere i den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, New Zealand, Australien, Canada og USA

Analyser

STG: En aktieobligation med et afkast på 10,2%

Scandinavian Tobacco Group (STG) er en af de få aktier, som stort set er upåvirket af aktiemarkedets voldsomme kursfald i februar og marts. Aktien kan nærmest betragtes som en aktieobligation med et højt afkast. ...
10. marts 2020
Analyser

Stabilt afkast trods manglende vækst

Scandinavian Tobacco Group (STG) befinder sig på et meget specielt marked, hvor vækst ikke er en sandsynlig mulighed. Men det er ikke ensbetydende med, at aktien er en dårlig investering.
09. september 2019