Analyser

H+H International: Flere rekordår forude

Billede
De mindre danske aktier klarede sig i 2021 klart bedre end de større, så der er al mulig grund til også at interessere sig for den mere ukendte del af aktiemarkedet. John Stihøj har fundet ti mindre og mellemstore aktier med langsigtet potentiale.
Billede

Af
John Stihøj

Analytiker og ejer af Aktieinfo

H+H producerer og sælger porebeton og kalksandsten i Nordvesteuropa og Storbritannien. Sidstnævnte er sammen med Tyskland og Polen de vigtigste markeder. H+H følger en strategi om køb af mindre konkurrenter for dermed at konsolidere branchen, hvilket giver øget pricing power og indtjening.

Den fortsat lave rente fastholder et højt aktivitetsniveau i byggesektoren, og så vidt jeg kan vurdere det, vil opsvinget fortsætte i selskabets kerneområder. Faktum er nemlig, at der er akut behov for boligbyggeri i de lande, hvor H+H er aktiv.

Få aktietips hver uge - tilmeld dig nyhedsbrevet her

Både i Storbritannien og Tyskland er der politiske beslutninger om mere nybyggeri, da der simpelthen mangler boliger. H+H står i en unik position som enten markedsleder eller en stærk nummer to på hovedmarkederne.

2021 bliver et rekordår for H+H, og udsigterne for 2022 og videre frem ser meget lovende ud. Markant stigende rente kan bremse opsvinget i byggesektoren, men for mig at se varer de gode tider ved i endnu nogle år. Aktien er decideret billig, balancen bomstærk, og der er fortsat plads til opkøb og yderligere konsolidering af sektoren.

Størrelse
Mid Cap
Sektor
Byggeri

Børskode
HH

ISIN
DK0015202451

www.
hplush.com
Anbefaling
Køb