Billede
FOM Technologies
Industri - Specialiserede Industrielle Produkter

FOM Technologies A/S producerer avanceret forskningsudstyr til materialeforskere på førende universiteter, forskningsinstitutioner og virksomhedslaboratorier rundt om i verden. FOM Technologies' udstyr gør det muligt for materialeforskere at opdage, udvikle og kommercialisere nye funktionelle materialer for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Virksomheden blev grundlagt som et spin-out fra Risø/DTU (Danmarks Tekniske Universitet) i 2012, for at understøtte et lille nichemarked for organiske solceller (OPV). Virksomheden er siden grundlæggelsen vokset til at levere forskningsudstyr indenfor en række materiale forskningsområder herunder: Organiske solceller, Perovskite solceller samt Tandem solceller, avancerede batterier, superkondensatorer, berøringsfølsomme overflader, mikrofluidisk medicinsk analyse og meget mere. Hovedfokus forskningsområder er energihøst (sol) og energilagring (batterier).

Med global afsætning og kunder på alle kontinenter i mere end 20 lande, er FOM Technologies A/S en ægte "født global" SMV med verdensomspændende tråde ind i den internationale forskningsverden. FOM Technologies kunder tæller nogle af de mest prestigefyldte universiteter og forskningsinstitutioner i verden.

FOM Technologies aktier (FOM) er noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark.
For mere information, besøg venligst: www.fomtechnologies.com

Nyhed

De bedste vækstaktier udpeget

Med en stigning på 600% på har et lille dansk vækstselskab skilt sig ud og forgyldt sine investorer siden børsnoteringen i 2018. Selskabet blev forleden hædret på årsmødet for børsnoterede vækstvirksomheder i København. ...
09. september 2022
Sponsoreret indhold

Mød selskabet: FOM Technologies

FOM Technologies leverer maskiner til forskningsindustrien og blev kåret som året børsnotering i Europa i 2020 blandt mindre virksomheder.
03. marts 2022