Teknisk analyse

Ugens Tekniske Analyse: GN Store Nord kan gå endnu højere

Billede
Det er et godt tidspunkt at købe Netcompany, og så taler meget for, at aktien i GN Store Nord kan nå endnu højere på den lange bane. Til gengæld er der ingen klar handelsstrategi for det samlede C25-indeks, der har sit næste modstandsniveau omkring indeks 2000. Desuden har svensk mediekoncern lavet en bundformation og har nu brudt modstand. Noget tyder dog på, at der kan være tale om et falsk brud. Læs alle argumenterne i denne uges tekniske analyse.
Billede

Af
Rasmus Mühlback Hansen

Teknisk analytiker

Ingen strategi for C25
Det danske C25 indeks er steget fantastisk meget i første halvdel af 2021, men kommer der en top, og hvor er denne top?

Det næste store modstandsniveau er omkring 2.000 kr., og det ligner, at indekset snart skal teste dette modstandsniveau.

RSI er stigende og over middelværdien 50, hvilket taler for at indekset skal fortsætte op. MACD er ligesom RSI stigende og over middelværdien 0, hvilket indikerer yderligere stigninger for indekset.

Det bliver en afgørende test af modstandsniveauet omkring 2.000 kr. som formentlig kommer inden længe, da både RSI og MACD peger på at indekset skal stige. Hvis indekset bryder op over, vil du få en mulighed for at købe indekset igen, da et brud på modstand vil betyde at indekset bliver købsaktuelt.

Kan indekset derimod ikke bryde op over modstandsniveauet, vil det give dig en mulighed for at shorte indekset med et mål nede omkring 1.750 kr. og et stop lige over modstandsniveauet.

Du anbefales derfor at afvente et brud eller afvisning af modstandsniveauet før du handler indekset. Der er af den årsag ikke nogen handelsstrategi denne uge.

Klik på grafen for at se den i fuld størrelse.

Billede

Bliv medlem for kun 595;- årligt

Du får:

  • Vores digitale arkiv
  • 9 x Magasinet Aktionæren med post
  • Lokale arrangementer & events
  • Rabat på handel med aktier
  • Gratis hotline - kun for medlemmer
  • Rabat på kurser
  • Forbrugervejledning
  • Stærke medlemsrabatter
Læs mere Icon