Sponsoreret indhold

Webinar - Indbydelse til kapitaludvidelse hos Shape Robotics

Billede
Den noterede, danske virksomhed Shape Robotics A/S står foran en kæmpe vækstmulighed, og er derfor i gang med en kapitaludvidelse, som du kan være med i!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Shape Robotics, herunder webinar faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er, at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


Shape Robotics klæder verden på til en fremtid, hvor nytænkning med kodning og robotteknologi bliver afgørende for samfundsudviklingen. Selskabet laver undervisningsrobotter til skolesystemer i hele verden hvor der er et stort behov for effektive redskaber til undervisning i ny teknologi.

For at stå stærkere i kampen for at vinde de internationale projekter udbyder Shape Robotics derfor nye aktier. Tegningsretter kan handles fra den 2. september til den 15. september og de nye aktier kan tegnes til 9,80 DKK pr. stk. i perioden 6. til 17. september 2021.

På dette webinar vil selskabets CFO og CEO fortælle dig mere om Shape Robotics rejse hidtil og de store muligheder som selskabet lige nu står foran. Webinaret modereres af Mikael Bak, direktør i Dansk Aktionærforening.

Følg præsentationen live i dag onsdag kl. 17.00.