Sponsoreret indhold

Tabuer og trends påvirker dine investeringer

Remote video URL

”Kun ved at dele vores erfaringer, kan vi blive bedre investorer.” Sådan lyder det fra Helle Snedker fra Formuepleje, der i anledning af InvestorUgen er kommet i DAF-studiet for at give råd til, hvordan risikoen kan balanceres i en usikker tid, hvordan skatten skal tænkes ind, og hvad vi endnu mangler i Danmark for at få en investorkultur i verdensklasse.

Se med, når Dansk Aktionærforenings Mikael Bak interviewer kundedirektør, Helle Snedker, og traditionen tro også får ”Helles ønskeliste” præsenteret. 

Formuepleje er sponsor for InvestorUgen 2023.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.