Sponsoreret indhold

Satser på tech - og på Warren Buffett

Remote video URL
Hvorfor fylder tre store tech-selskaber mest i porteføljen lige nu? Og hvorfor er Warren Buffetts investeringsselskab også en væsentlig del af porteføljen? Den danske investor 'CPHequities' på eToro er fulgt af 250 millioner kroner og tusindvis af kopister. Her fortæller han, hvor han placerer pengene lige nu.

BLIV MEDLEM AF DANMARKS STØRSTE INVESTERINGSFÆLLESSKAB

Omkring 160 procent på fem år. Sådan lyder afkastet for populærinvestor hos eToro Christian Jain Kongsted, der dermed har gjort det nogenlunde dobbelt så godt som markedet.

Men hvorfor fylder tre store tech-selskaber mest i porteføljen – og hvorfor er Warren Buffetts investeringsselskab også er en væsentlig del af investeringerne?

Hør svaret i dette interview hos Dansk Aktionærforening, hvor Christian Jain Kongsted med eToro-navnet 'CPHequities' deler ud af sit syn på investering i råvarer, teknologiaktier samt markedstiming.

Interviewet er lavet under Dansk Aktionærforenings InvestorUge i uge 46. Se interviewet med Christian Jain Kongsted, der kopieres af flere end 16.000 investorer på eToro:

Abonner på vores Youtube-kanal her: