Sponsoreret indhold

Nordeas ordinære generalforsamling 2024

Billede
SPONSORERET INDHOLD: Nordeas resultat for 2023 var et lyspunkt i et ellers vanskeligt marked – hvad indebærer det for aktionærerne?

Nordeas ordinære generalforsamling afholdes torsdag 21. marts 2024 i Helsinki. Som aktionær opfordres du til at udøve din stemmeret og bidrage til god ledelse af selskabet.

Generalforsamlingen er Nordeas øverste beslutningsorgan. Som aktionær i Nordea kan du give din mening til kende og stemme om vigtige emner som fx årsregnskabet, udbytte og valg til bestyrelsen.

For at gøre det nemt har du mulighed for at vælge vores webcastløsning, og du kan også indsende spørgsmål til en spørgerunde med den øverste ledelse før og under webcasten. Bemærk, at du ikke anses for at have deltaget i generalforsamlingen, hvis du følger mødet online. Aktionærer, der deltager i webcasten, kan udøve deres stemmeret ved at stemme på forhånd.   

Generalforsamlingen vil primært foregå på svensk og delvist på finsk og engelsk. Der vil være simultantolkning til svensk, finsk og engelsk.

Oplysninger om arrangementet

Sted: Scandic Marina Congress Center i Helsinki

Tid: 11.00 CET

Webcast : Tilmeld dig her

Kontakt: investor-relations@nordea.com

Sådan tilmelder du dig og stemmer 

Yderligere oplysninger om praktiske forhold i forbindelse med generalforsamlingen samt om, hvordan du tilmelder dig og stemmer på forhånd, findes på https://www.nordea.com/agm. Du kan stemme på forhånd fra 29. februar til 13. marts.