Sponsoreret indhold

Mød selskabet: IR-præsentation med Spermosens

Billede
Live Stream: Spermosens blev børsnoteret i foråret 2021. Se med her kl. 17:00 d. 13/9 og hør, hvordan det er gået siden da. Præsentationen bliver modereret af Mikael Bak, direktør i Dansk Aktionærforening.
Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IR-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

Se live streamen her:

Få seneste nyt fra Spermosens
Spermosens besøger Mikael Bak i studiet for at give en opdatering på virksomheden de seneste måneder, samt hvad der arbejdes på lige nu i virksomheden.

Spermosens arbejder med deres unikke og patenteret fertilitetsteknologi JUNO-Checked, som tillader en banebrydende ny måde at undersøge sædcellers fertilitetsniveau. I dag fejler ca. 85% af IVF fertilitetsforløb. Med JUNO-Checked vil den tidlige diagnosticering af sædens fertilitetsevne betyde en reduceret mængde af IVF forløb. Dette betyder, blandt andet, reduceret ventetid for par der ønsker børn, færre bivirkninger (psykologiske såvel som biologiske), lavere omkostninger og reduceret pres på IVF klinikker.
 
Spermosens blev noteret i foråret 2021, og har siden noteringen set en sund og stabil udvikling i kursen, i takt med at de har opnået strategiske målsætninger.

 Du kan læse mere om Spermosens her.