Sponsoreret indhold

Mød selskabet: IR-præsentation med Evaxion Biotech

Billede
Biotekselskabet Evaxion har udviklet AI-teknologi, der kan simulere det menneskelige immunforsvar og dermed gøre det lettere at opdage og udvikle immunterapier til behandling af kræft og infektionssygdomme. Se IR-præsentationen med Evaxion, hvor Ole Søeberg, bestyrelsesformand i Dansk Aktionærforening, interviewer CEO Lars Wegner om virksomhedens produkter og udvikling.
Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IR-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

Se IR-præsentationen her:

 

Om virksomheden:
Evaxion Biotech er et AI-immunologi™ selskab, der udvikler immunterapier mod cancer samt vacciner mod virus og bakterier. Ved hjælp af kunstig intelligens identificerer selskabet nye og hidtil ukendte behandlinger, der aktiverer kroppens immunforsvar til at bekæmpe cancer eller forebygge mod infektioner.

Selskabet har hovedkontor i Hørsholm og har i dag ca. 55 ansatte. Det blev noteret på Nasdaq i USA i februar 2021.

Selskabet blev stiftet i 2008 af CBO Niels Iversen Møller og CIO Andreas Holm Mattsson.

Niels Iversen Møller er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2006, og har frem til 2008 arbejdet med kræftbehandling i bl.a AstraZeneca. Han var CEO i Evaxion Biotech frem til august 2017.

Andreas Holm Mattsson er uddannet bioinformatiker på DTU, hvorefter han arbejdede seks år for Novo Nordisk.

CEO Lars Wegner er uddannet læge på Syddansk universitet. Han har fulgt lederuddannelser på Harvard og IMD og har erfaring fra medicinalindustrien fra Pfizer, og derefter som en del af ledelsen i Bavarian Nordic. Han var medinvestor ved stiftelsen af Evaxion Biotech.