Sponsoreret indhold

Mød selskabet, der genbruger fodboldbaner

Billede
Dansk Aktionærforening får besøg af endnu en ny og spændende IPO. Se med når vi tager imod Re-Match i studiet i dag torsdag d. 16 september, kl. 16:00. Vi sender live lige her, på vores Youtube-kanal og Facebook Live.
Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IR-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

Se live-stream her - udsendelse starter 13.30 minutter inde i videoen:

 

Kunstgræs giver mulighed for at dyrke sport nærmest hvor som helst og i ubegrænset omfang, og antallet af kunstgræsbaner stiger hastigt verden over. Det samme gør det miljømæssige problem, der opstår, når banerne efter ca. 10 år er nedslidte og skal udskiftes.

Det har Re-Match fundet en bæredygtig, patenteret løsning på, der ved at recycle over 85%1 af materialerne sparer miljøet for udslip af store mængder CO2. og plastikaffald.

På fabrikken i Herning er der siden 2016 behandlet over 600 baner eller ca. 111.000 tons kunstgræs. Dermed er plastfibre svarende til ca. 495 mio. plastikposer blevet genanvendt og atmosfæren er sparet for ca. 178.000 tons CO2.

Markedet for genanvendelse af kunstgræs er voksende og forudsigeligt. I 2020 blev der anlagt kunstgræs svarende til ca. 42.000 nye baner. Det betyder, at der i 2030 skal bortskaffes et tilsvarende antal udtjente baner. Der er behov for langt mere kapacitet til at behandle de udtjente baner, hvis mest muligt kunstgræs skal indgå i cirkulær genanvendelse.

Derfor gennemfører Re-Match nu en børsnotering på First North Premier i København med et forventet bruttoprovenu på DKK 230 mio. ved udstedelse af nye aktier til finansiering af virksomhedens vækstplaner, herunder etablering af en række nye fabrikker i Europa og USA.

Re-Match inviterer til en online præsentation med medstifter og CEO Nikolaj Magne Larsen. Efter præsentationen vil Mikael Bak fra Dansk Aktionærforening stille spørgsmål vedr. selskabet og børsnoteringen.

Følg præsentationen live i dag torsdag den 16/9, kl 16:00

Præsentationen kan efterfølgende ses på Re-Match’s hjemmeside, re-match.com/investor, hvor prospekt og brochure (på dansk) om børsnoteringen også kan hentes.

Udbudsperioden er 16.-29. september 2021.

Note 1 - Forventet for de planlagte, nye fabrikker. De resterende 10-15% består af vand, støv, blandede materialer og spildprodukter.