Sponsoreret indhold

Mød SameSystem kl. 16:30

Billede
- Selskabet er på vej til at blive noteret på børsen, og i dag præsenterer direktionen et online webinar, som du kan tilmelde dig her. Efter præsentationen kan du stille spørgsmål til ledelsen, og ordstyrer er direktør i Dansk Aktionærforening, Mikael Bak.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om SameSystem's børsnotering, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


 

SameSystem noteres på Nasdaq First North Premier

Danske SameSystem skal børsnoteres, og du kan blive medejer. Noteringen vil betyde en endnu stærkere produktudvikling, support og kundeservice - samtidig med at SameSystem vil blive stærkere repræsenteret på tværs af de europæiske markeder.

SameSystem byder derfor nye aktionærer indenfor. I den forbindelse inviteres du til webinar med Dansk Aktionærforenings direktør Mikael Bak som ordstyrer. Webinaret vil omfatte en gennemgang af SameSystems historie, DNA og selvfølgelig selve investerings-casen, og du har mulighed for at stille spørgmål til ledelsen. Fra SameSystem deltager CEO Henrik Salicath, Salgsdirektør Mikael Christensen og Bestyrelsesformand Søren Ingerslev.

Følg præsentationen live i dag d. 8. juni kl. 16.30.

 

Prospekt, brochure og øvrigt materiale findes på samesystem.com/investor-relations, hvor webinaret også efterfølgende vil være tilgængeligt. Tegningsperioden løber fra den 31. maj til og med den 11. juni 2021. Første handelsdag bliver den 21. juni 2021.

Selskabets softwareløsning til detail- og restaurationskunder hjælper blandt andet i dag kunder som IKEA, Normal, Bestseller samt over 700 andre virksomheder. Ambitionen er, at selskabet ved udgangen af 2023 har fået en solid kundebase i 23 lande.