Sponsoreret indhold

Mød Brain+ og hør om den aktuelle børsnotering

Billede
I dette videointerview kan du møde topcheferne i den danske medtech-virksomhed Brain+, der er på vej på børsen. Selskabet har specialiseret sig i udvikling af digital medicin til demens og Alzheimers.
Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IR-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

Invester i medicin til demens
Det danske selskab Brain+ er på vej på First North børsen. I den anledning har Dansk Aktionærforenings direktør, Mikael Bak mødt ledelsen for at høre mere om selskabets produkter og udviklingsplaner, og ikke mindst for at stille skarpt på de muligheder og risici som de private investorer bør være opmærksomme på. Se mere i linket herunder og husk i øvrigt at abonnér på vores YouTube-kanal, hvis du vil holde dig opdateret på alle vores web-tv udsendelser.

Brain+ bliver noteret på Nasdaq First North i København.

Tegningsperioden løber fra 20.september - 1. oktober 2021.
Læs mere på www.brain-plus.com/investor.