Sponsoreret indhold

Kom med på rejsen mod mere effektiv fedmebehandling

Remote video URL

Effektiv fedmebehandling er på alles læber i år. Og markedet er i stærk vækst. Mød det danske selskab Pila Pharma, der siden 2014 har arbejdet på at udvikle en tablet, der kan mindske fedme og virke effektivt i behandlingen af diabetes og andre sygdomme. Mød stifter og CEO, Dorte X. Gram, der fortæller om de lovende studier, planerne for 2024, og den kommende kapitalrunde, hvor både nuværende og nye investorer kan komme med på selskabets rejse. Pila Pharma er børsnoteret på First North i Stockholm.

Du kan læse mere på selskabets hjemmeside www.pilapharma.com, og du kan også møde teamet, og stille dine egne spørgsmål, på en række investormøder i de kommende to uger både i Aalborg, Aarhus og København. Læs mere og tilmeld dig her.

"Det primære budskab er, at den nyeste udvikling med effektiv fedme behandling gør, at der vil være kæmpe interesse og behov for nye produkter, der kan regulere kropsvægt – og gerne nogle der er i tabletform og med en billigere pris. Vi tror på, at vi har nøglen til at udvikle den løsning!" lyder det fra Dorte X Gram.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.