Sponsoreret indhold

Alm. Brand udbyder nye aktier - mød ledelsen her

Billede
I forbindelse med Alm. Brands aktieudbud kan du se med live torsdag d. 11. november kl. 16.30 til en online-præsentation med CEO Rasmus Werner Nielsen og CFO Andreas Ruben Madsen.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Alm. Brand's aktieemission, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

Følg præsentationen live torsdag den 11. november kl. 16.30.


I juni indgik Alm. Brand en betinget aftale om at købe Codan Forsikrings danske forretning. Med købet vil Alm. Brand skabe det næststørste skadeforsikringsselskab i Danmark gennem et stærkt match mellem to veldrevne forsikringsselskaber med samlede bruttopræmieindtægter på ca. 11 mia. kr. og en markedsandel på ca. 17,4%.

Håndgribelige synergier og konkret værdiskabelse
Alm. Brand forventer at realisere betydelige synergier ved købet i størrelsesordenen 600 mio. kr. om året før skat i 2025. Med et større forretningsomfang, en mere attraktiv markedsposition og stærkere konkurrenceevne forventer Alm. Brand at tredoble resultatet før skat og sikre et attraktivt afkast på investeringen i Codan Forsikrings danske forretning på 7% efter skat.

Udbyder nye aktier
Alm. Brand udbyder nye aktier for 10,5 mia. kr. med fortegningsret for eksisterende aktionærer til finansiering af opkøbet i perioden 15. til 26. november 2021. Prospekt og brochure om aktieudbuddet findes her.

Mød ledelsen
I forbindelse med aktieudbuddet afholdes en online-præsentation med CEO Rasmus Werner Nielsen og CFO Andreas Ruben Madsen. Efter præsentationen vil chefredaktør Steen Bech Andersen fra Dansk Aktionærforening stille spørgsmål til Alm. Brands ledelse.