Billede
René Jørgensen
analytiker
Analyser

Amerikansk kæledyrsaktie kan give pote

I de seneste årtier har der være en markant vækst i salget af lægemidler til dyr. Verdens førende selskab inden for dette felt er amerikanske Zoetis, der også fremadrettet står med en yderst solid vækstcase.
02. januar 2024
Analyser

Amerikansk udlejningsplatform i stærkt comeback

Turistindustrien er igen på vej op i gear efter pandemien har sluppet sine kløer i samfundet og rejserestriktionerne er blevet lempet. Udlejningsselskabet Airbnb nyder desuden godt af en række adfærdsændringer i borgerne...
03. oktober 2023
Analyser

Kursen på Brdr. Hartmann-aktien burde være højere

Den danske emballageproducent lever normalt et stille liv på børsen; men selskabet er i de seneste dage kommet i vælten. Storaktionæren Thornico Holding har meddelt, at de ønsker at afnotere Brdr. Hartmann fra fondsbørse...
29. september 2023
Analyser

Ingen grøn omstilling uden kobber

Den tyske kobberproducent er hastigt på vej frem som følge af øgede investeringer i vedvarende energikilder. Selskabet kan ligeledes forventes at nyde godt af trenden mod øget genanvendelse af metaller.
20. juni 2023
Analyser

Uber: Kørselstjeneste i overhalingsbanen

Delebilsapp'en Uber kan efter mange års kraftig, men underskudsgivende vækst se frem til sorte tal på bundlinjen de kommende år. En kapitaludvidelse kan muligvis give et bump på vejen.
20. april 2023