Nyhed

Brdr. Hartmann-oprør nærmer sig 650 utilfredse aktionærer

Billede
Meget tyder på, at det nødvendige flertal for at blokere for en unfair afnotering af Brdr. Hartmann er skabt.

Støt de private aktionærers interesser - meld dig ind i Dansk Aktionærforening

Meddelelsen er opdateret 6. oktober 2023, da flere og flere tilmelder sig kampagnen.

Kampagnen for at få de utilfredse private investorer til at melde sig til Dansk Aktionærforenings interessegruppe, (link), nærmer vi os nu 650 aktionærer. Samtidig tyder meget på, at det nødvendige flertal for at blokere for en unfair afnotering er skabt. Direktør Mikael Bak, der har ledet indsatsen fra Dansk Aktionærforening, udtaler;

”Vi vil gerne takke alle de private investorer (medlemmer, som ikke medlemmer) der har bakket om, at vi skal sikre lige rettigheder og en fair pris for alle aktionærer i Brdr. Hartmann."

"Vi har siden kampagnens start næsten 650 interessetilkendegivelser fra private aktionærer. Det er vi meget stolte over og tilfredse med. Samlet set udgør aktierne fra vores gruppe på nuværende tidspunkt en ejerandel på omkring 3 procent. Sammen med de professionelle investorer, der også har meldt sig ind i kampen for en retfærdig afregning, kan vi dermed umiddelbart se frem til, at det kan lykkes at skaffe de nødvendige 10 procent stemmer, der mindst skal være til stede på generalforsamlingen, for at blokere forslaget om en afnotering. Der venter dog stadig en del arbejde med at sikre, at alle individuelt bliver registreret og får afgivet enten en fuldmagt til os, eller får stemt imod,” lyder det fra Mikael Bak.

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening - og modtag 9 udgaver af aktiemagasinet Aktionæren

Han giver samtidig den vigtige information til dem, der har tilmeldt sig, at de i begyndelsen af den kommende uge vil modtage en nøjagtig instruks via e-mail, om hvordan de individuelt skal registrere sig hos ComputerShare.

”Vi vender retur med flere informationer i den kommende uge, og frem mod fristen for at afgive fuldmagt eller forhåndsstemme som er den 13. oktober”, siger Mikael Bak.

Han opfordrer samtidig alle fra gruppen, der eventuelt endnu ikke er blevet medlem af Dansk Aktionærforening, om at overveje at melde sig ind.

Ovenstående har også været udsendt i direct-mail til alle tilmeldte aktionærer.

Er du aktionær i Brdr. Hartmann, og er du endnu ikke registreret hos Dansk Aktionærforening, kan du gøre det her:

Registrer dig her.