Billede
Lundbeck Pharma A/S
Services - Sundhedspleje

Medicinalselskabet H. Lundbeck forsker i, producerer og sælger lægemidler til behandling af psykiske- og neurologiske sygdomme. Selskabets primære fokusområder er depression, skizofreni, Alzheimers og Parkinsons, og Lundbeck stræber efter at være førende inden for disse fire områder.

Geografisk henter H. Lundbeck størstedelen af sin omsætning fra Nordamerika, Lundbeck betegner selv de fem medikamenter Abilify Maintena, Brintellix/Trintellix, Northera, Onfi og Rexulti som deres nøgleprodukter og har mere end 20 forskning- og udviklingsprojekter i pipelinen.

Teknisk analyse

Ugens Tekniske Analyse: NKT, Lundbeck og fransk indeks

Der er købssignal i dansk forsikringsaktie, mens der også er stærkt momentum i NKT-aktien. Til gengæld viser Lundbeck-aktien en svag udvikling inden for en faldende trendkanal. Det viser Ugens Tekniske Analyse, der også ...
03. februar 2023
Analyser

Sund forretning, men ”ødelagt” aktie

Medicinalaktier har ry for at være en sikker havn – ikke mindst i krisetider – så det kan undre, hvor svag Lundbeck-aktien er for tiden. Den nye aktiestruktur bærer en væsentlig del af skylden, og det er bestemt ikke ble...
20. september 2022
Investor-tv

Advarer mod dumpet dansk aktie

”Ingen er under eller ved siden af dette selskab. De er dumpet.” Sådan lyder den hårde dom fra investeringsøkonom Per Hansen i den nyeste udgave af tv-programmet Regnskabets Time.
17. februar 2022
Analyser

Kan blive game-changer for Lundbeck

Der bør ikke gå lang tid, før det bliver sjovere at være aktionær i Lundbeck. I første halvår af 2022 ventes vigtige Alzheimer-data, som bør trække interesse til aktien.
21. september 2021