Mød Pila Pharma og Formue Nord og generalforsamling DAF Trekant

Fedmebehandling - Kapitalforvalter

DAF Trekant

Pila Pharma har siden 2014 arbejdet på at udvikle en tablet, der kan mindske fedme og virke effektivt i behandlingen af diabetes og andre sygdomme. Mød stifter og CEO, Dorte X. Gram, der fortæller om den spæde start som PhD på Novo Nordisk hvor opfindelsen fandt sted, de lovende studier og planerne for 2024.

Formue Nord er en specialiseret- og professionel kapitalpartner for børsnoterede mikro- og small cap selskaber i Norden. Via investeringsselskaberne Formue Nord Fokus og Formue Nord Markedsneutral leverer Formue Nord langsigtet formueforvaltning. Investeringsstrategien er baseret på strukturerede finansieringsløsninger til det mindre børssegment i Norden. Formue Nords mission er at skabe attraktive afkast til investorerne med en lav korrelation til aktiemarkedet.

 

Program

17.30-17.35 Velkomst DAF Trekant

17.35-18.45  Præsentation af Pila Pharma v. CEO Dorte X. Gram

Effektiv fedmebehandling er på alles læber i år. Og markedet er i stærk vækst. Med estimater for 2035 på mere end 1,5 milliarder stærkt overvægtige og et globalt marked på mere end $100mia er virksomheder med vægtregulerende behandlinger i høj kurs disse år.
"Det primære budskab er, at den nyeste udvikling med effektiv fedme behandling gør, at der vil være kæmpe interesse og behov for nye produkter, der kan regulere kropsvægt – og gerne nogle der er i tabletform og med en billigere pris. Vi tror på, at vi har nøglen til at udvikle den løsning!" lyder det fra Dorte X Gram.

Du kan få en kort introduktion til Pila Pharma hos Dansk Aktionærforening her:

https://www.shareholders.dk/sponsoreret-indhold/kom-med-paa-rejsen-mod-mere-effektiv-fedmebehandling

18.45-19.20 Let traktement og networking

19.20-20.25 Præsentation af Formue Nord v. Portfolio Manager Søren Skinbjerg

Siden lanceringen af Formue Nord Fokus den 31.8.2018 har en vægtet portefølje af de to investeringsselskaber givet et årligt afkast på ca. 9,5%. I 2023 gav Formue Nord Fokus et afkast på 8,2% og Formue Nord Markedsneutral gav et afkast på 10,4%. Fremover forventer Formue Nord at skabe et afkast på +10% p.a. Alle afkast er opgjort netto efter omkostninger. Læs mere på www.formuenord.dk.

20.25 -21.00 Generalforsamling i henhold til vedtægterne, ved bestyrelsen DAF Trekant.

  • Valg af dirigent.
  • Bestyrelsens beretning.
  • Aflæggelse og godkendelse af regnskab.
  • Indkomne forslag (Forslag skal være formanden i hænde senest 4 uger før afholdelse af generalforsamlingen).
  • Valg af medlemmer til bestyrelsen.  
  • Valg af revisor og revisorsuppleant.
  • Eventuelt

For medlemmer der kun ønsker at deltage i generalforsamlingen, er der ikke deltagerbetaling. Medlemmet skal i givet fald tilmelde sig til formanden på mailadressen sowpe@icloud.com

 

Billede
Medlemspris
75,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser
24
3
-

Kolding Uddannelsescenter
Ågade 27
6000 Kolding
Danmark

Underviser
CEO Dorte X. Gram, Pila Pharma. Portfolio Manager Søren Skinbjerg, Formue Nord